Moskisvet.com
težave parov v spolnosti - 1

Odnosi

Najboljše tehnike oralnega spolnega odnosa

U.K.
05. 10. 2018 14.09
1

Slavni porno igralec Ron Jeremy je dejal, da je precej več žensk pripeljal do orgazma z jezikom kot s spolnim organom. Razlog za to je, da mnogo žensk ne more doživeti orgazma izključno s peneracijo.

In če se malce pošalimo, zato je moškim narava dala jezik. A žal imamo moški pogosto težavo, ki s eje morda niti ne zavedamo. Recimo, da se naučimo določene tehnike, s katero našo izvoljenko brez težav pripeljemo do tridesetih, štiridesetih (malce v šali) zaporednih orgazmov. Potem gredo stvari po svoje, življenja se ločijo in v naše življenje stopi novo dekle, ki pa ji tehnika, ki je tako dobro delovala pri prejšnjem dekletu, ni všeč. Naj se še tako trudiš, to ni to. Torej se je pametno naučiti čim več tehnik oralnega seksa, jih preizkusiti, ona pa naj vam pove, katera ji je dejansko všeč. Prepričani smo, da ji bo všeč vsaj ena, čeprav ni nič narobe, če jih uporabljate vse tekom ene ‘seanse’, vendar pa ni priporočljivo, da jih menjavate preveč pogosto.

Kako rešiti težavo s prezgodnjo ejakulacijo
Preberi še
Kako rešiti težavo s prezgodnjo ejakulacijo

Jezik kot metla
Je med najljubšimi tehnikami za večino ženk, poleg tega pa je dokaj preprosta. Moški z jezikom potuje od leve proti desni (ali obratno) čez klitoris. Približno tako, kot bi pometal.

Zaljubljen par
Zaljubljen par FOTO: iStock

Krogi
Tudi ta tehnika je izjemno priljubljena pri ženskah, saj omogoča raznovrstnost in je preprosta; moški mora samo krožiti z jezikom v smeri urinega kazalca ali nasprotno. Tehnika namreč stimulira tudi delčke okoli klitorisa.

 

Rahlo sesanje
Je tehnika, ki jo lahko uporabljate šele takrat, ko je partnerica že močno vzburjena. Prezgodnje sesanje je lahko preveč občutljivo in celo boleče. Moški pri tej tehniki vzame klitoris med ustnice in ga rahlo vleče vase. Paziti morate, da niste preveč grobi, poleg tega morate spremljati njene odzive. Če se odmakne, je bolje, da to tehniko vsaj za nekaj časa opustite.

Zaljubljen par
Zaljubljen par FOTO: iStock

Abeceda
Mnoga dekleta imajo to tehniko za najboljšo. Moški postavi jezik na klitoris ali malce višje in začne z njim risati črke abecede po njem. Večina dotikov gre mimo klitorisa, nekaj pa se ga dotakne, kar daje podoben učinek kot krožna tehnika, a z več variacijami.

 

Neroden jedec
Je nekoliko zahtevnejša, a je dobrodošla, saj vsebuje praktično vse elemente drugih tehnik. Klitoris dražite bolj z ustnicami kot z jezikom, kar lahko nekaterim ženskam povzroči več nelagodja kot užitka. Vendar s to tehniko poljubljate celotno vagino, kar bo povečalo njen užitek, še posebej če je že močno vzburjena.

Seks
Seks FOTO: iStock

Gotovo je dobro poznati različne tehnike in brez težav si lahko izmislite svoje, a je treba paziti tudi na spontanost. Verjetno ji ne bo všeč, če boste v posteljo prinesli priročnik in šteli milimetre, število zdrsov in tako naprej, ki bi jih zahtevale morebitne tehnike. Najbolje se je sprostiti in preprosto uživati, ona pa naj vas vodi – bodisi z besedami, še bolje s kriki.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479