Moskisvet.com
Nezvestobo je težko obrazložiti.

Top 10

Kdaj zamolčati, da ste jo prevarali?

S.O.
15. 04. 2016 13.03
27

Ste naredili napako, ki jo obžalujete, vendar vseeno ne veste, katero pot bi izbrali? Resnico ali laž? Pred vami je 10 razlogov, zaradi katerih boste na nezvestobo gledali nekoliko drugače.

Bi radi priznali napako?
Bi radi priznali napako? FOTO: iStockphoto

1. Ker nikoli ne bo izvedela


Kar ne veš, ne boli? Čeprav neradi priznamo, je to res. Za nekatere stvari je boljše, da niso nikoli izrečene in da o njih ne vemo nič. Se še spomnite razočaranja, ko ste izvedeli, da Božiček ne obstaja? Smešna prispodoba, vendar če ste prepričani, da vas bo partnerica še isti trenutek postavila pred vrata, vi pa veste, da ste storili napako, ki se ne bo nikoli ponovila, potem molčite. V nasprotnem primeru, ko so prebujanja v tuji postelji že stalnica, pa se zavedajte, da igrate nepošteno igro. Zamislite se nad sabo! Če jo imate vsaj malo radi, ji boste privoščili srečo, čeprav ob drugem.

2. Druga ženska vam ni nič pomenila

Moški znate ločevati med žensko, ki vas privlači samo seksualno, ali pa tisto, s katero bi imeli družino in prihodnost. Napaka je le ta, da to prevečkrat pomešate in pozabite. Najpogostejši izgovori, s katerimi se prepričujete, so, da se vam je ponudila nepozabna priložnost in da v seks niste vpletali čustev. Bila je samo nepozabna avantura, za katero sta oba vedela, da se ne bo nadaljevala. Mogoče ne bi bilo slabo, če bi razumeli, da ženske razmišljamo drugače in v vsako stvar vmešamo svoja čustva.

3. Če ji boste povedali, bo to uporabila proti vam

Ob vsakem prepiru, najmanjši napaki in na vsakem koraku. Ženske lahko odpuščajo, ne znajo pa pozabiti. Verjetnost, da vam bo varanje očitala do konca življenja, je velika. Še ena slaba plat medalje, ki pa je tudi upravičena.

4. Kdo pravi, da je ona zvesta?

Obstaja verjetnost, da ste bili tudi vi prevarani. Tukaj se stvar lahko izenači, dandanes so ženske enakovredne, kar zadeva skoke čez plot. Če želite svojo vest tolažiti s tem vprašanjem, vajina zveza nima prihodnosti.

5. Ženska se zna maščevati

Ženska se zna postaviti zase, zato se vam hitro lahko zgodi, da vas bodo prijatelji in znanci gledali postrani. Kar pomislite, koliko žensk je potrebnih, da novica dobi krila. Ko je prizadeta, se zna maščevati, zato ne bodite presenečeni, če bo kmalu vse mesto vedelo za vašo skrivnost in še malo zraven. Prepričani smo, da se boste za naslednjo morali mnogo bolj potruditi.

6. Ker bo odšla ...

Odšla bo brez obrazložitve, s seboj pa bo vzela vajine skupne prijatelje, predmete, na katere ste se ravno dobro navezali, in če jo boste dovolj razjezili, tudi vašega psa. Tako vam ne bo preostalo nič drugega, kot da se preselite nazaj k mami. Ali pa se naučite kuhati in prati perilo.

7. Imate jo radi

To je razlog, zaradi katerega vztrajate v razmerju. Zavedate se, da bi jo s priznanjem prizadeli, kar pa nikakor ne želite. Če vam bi bilo vseeno zanjo, vas ne bi pekla vest. Vse, kar lahko storite v takem primeru, je, da poskušate biti boljši partner in ji v prihodnosti posvetite več časa in drobnih pozornosti. Ženske znajo ceniti ljubezen!

Vedno bo razmišljala, ali vam lahko zaupa.
Vedno bo razmišljala, ali vam lahko zaupa. FOTO: iStockphoto

8. Ker je sebično

Če ji poveste, da ste se predajali strastem z žensko, ki vas je neizmerno privlačila, vendar do nje niste čutili nič, jo znate še dodatno prizadeti, saj bo mislila, da vas ne zna zadovoljiti. Premislite, da nobeden ne želi poslušati kritiziranja in primerjanja. Če želite razmerje nadaljevati, priznajte, da vam je žal.

9. Je iskrenost nerealna?

Ženske postavljajo iskrenost na prvo mesto. Pa to drži? Če bi svoji dragi res povedali vsako skrivnost, bi že zdavnaj prekinili zvezo. Enako velja v obratnem smislu. Nekatere stvari počnemo, ker smo zaljubljeni, čeprav se z njimi ne strinjamo. In če bi ji povedali vsako podrobnost vašega varanja, obstaja velika verjetnost, da bi na vas začela gledati drugače.

10. Nikoli več ne bo, kot je nekdaj bilo

Razmerje se bo ob vašem priznanju spremenilo. Ni pomembno, kako zelo se bosta oba trudila popraviti napako, bo ta vedno prisotna. Od tu ni poti nazaj, vedno bo razmišljala, ali vam lahko zaupa, ali ste iskreni, ali je kriva ona. Malo zvez preživi po takem priznanju, zato se pripravite tudi na najhujše.

Ste bili tudi vi prevarani?
Ste bili tudi vi prevarani? FOTO: iStockphoto

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497