Moskisvet.com
Sluzavec

Erotika

Kateremu moškemu ženske rečejo "sluzavec"?

V.H.
04. 02. 2021 06.00
17

Ženske imajo rade moške, a med njimi so tudi tisti, ki jih imajo rade malo manj. In kdo je moški, ki so mu celo nadele vzdevek "sluzavec"? Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju.

V kategorijo "sluzavcev" prav gotovo nočete soditi, še več, to je lahko tudi moški, ki prav zdaj osvaja vašo drago. Svoj sloves si je zgradil s svojo "posebno" vztrajnostjo in tem, da besedo ne, ki jo sicer sliši pogosto, razume kot da. Ga poznate?

Pretirava s komplimenti

Vsaka ženska je vesela komplimenta, ampak on pove vse, kar mu pade na pamet, več ali manj uporablja neprimerne komentarje, ki namigujejo na seks, in to že na samem začetku, na primer pri vzpostavljanju komunikacije. S svojimi komplimenti jo bombardira na vsakem koraku, z njimi pretirava, sočasno pa jim s tem odvzame tudi vsakršno vrednost.

Ženske niso navdušene nad tisto fotografijo.
Ženske niso navdušene nad tisto fotografijo. FOTO: Dreamstime

Pošilja neprimerne fotografije

Izhaja iz sebe, zato misli, da jo bodo prepričale njegove gole fotografije in ga naredile neustavljivo privlačnega, medtem ko doseže ravno nasprotni učinek. Ženske se namreč nad tem ne navdušujejo tako zelo, kot si želi on. Z besedami mu ne gre ali pa je preprosto prelen, zato poskuša raje navdušiti s svojimi telesnimi atributi. Saj veste, o čem govorimo?

Govori o ljubezni brez podlage 

S svojimi izlivi ljubezni se prav nič ne zadržuje, čeprav jo komaj pozna ali, še huje, je sploh ne pozna. Zaljubi se lahko že v nekaj minutah, saj nima drugih zahtev, kot da je ženska dobro videti, dovolj pa mu je lahko že to, da je samo nasprotnega spola. Takemu moškemu se ljubezen neprestano dogaja, a je redko prava.

Igra na statistiko

Poznate to igro? Ena bo prej ali slej popustila, zato nadleguje vse po vrsti, dokler ne bo našel tiste "prave", ki se ga bo končno usmilila. Pri tem seveda pozablja, da se ženske med seboj pogovarjajo, sočasno pa si gradi podobo moškega, ki je obupan, kar ne privlači, ampak odbija.

Bodite previdni, saj mogoče osvaja tudi vašo žensko.
Bodite previdni, saj mogoče osvaja tudi vašo žensko. FOTO: Dreamstime

Nima moralnih zadržkov

Za tega moškega ni prav nobenih ovir, saj ga ne moti, če je ženska zasedena, ampak mu to predstavlja še dodaten motiv oziroma izziv. Svoje prijatelje brez zadržkov izkoristi, da bi se približal najrazličnejšim ženskam, tudi njihovim, da jih zapeljuje in bolje "razume". Pri tem pa mu pomaga njihovo zaupanje, zaradi katerega so mu nehote razkrili tudi probleme ali težave, ki jih imajo v razmerju.

Torej, to je pogosto samo moški, ki svojo vrednost išče v neprestanem potrjevanju, kar se kaže v obupanih poskusih in poniževanju, še najbolj samega sebe. Na tisoč in en način poskuša reševati svoje manjvrednostne komplekse, saj ne zna ljubiti, če ga tega niso naučili. A nikoli ni prepozno, da spremeni svoj pristop, če si želi drugačnega slovesa ... In česa več od žensk.

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479