Moskisvet.com
Pamela Anderson in Donna D'Errico

Erotika

Katera zvezdnica Obalne straže je danes videti bolje?

A.P.
31. 05. 2019 16.06
0

Pamela Anderson in Donna D'Errico imata veliko skupnih lastnosti. Obe sta zasloveli v TV-seriji Obalna straža, obe sta se slekli za revijo Playboy, obe imata dva otroka, obe sta ločeni, obe sta imeli moža iz glasbene skupine Mötley Crüe, obe sta bili v mladosti spolno zlorabljeni, obe sta bili seks simbol in obe sta enako stari, a Donna D'Errico se precej bolje starala in je pri 51-ih videti skoraj tako dobro kot 20 let nazaj.

Donna D'Errico je eno tistih deklet, ki si je slavo zgradilo okoli vloge reševalke iz vode v najbolj gledani TV-seriji na svetu, Obalna straža (Baywatch), in burila moško domišljijo med počasnimi posnetki teka v rdečih kopalkah in plovcem. Čeprav je ta atomska blondinka nekoč dejala, da si znamenitih kopalk ne bo nikoli več nadela, pa se je pri 49-ih letih najedla zarečenega kruha in jih ponovno oblekla.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Danes je nekdanja Playboyeva zajčica videti bolje kot kdajkoli prej. Podobno kot Pamela Anderson pa se ni starala po naravni poti, saj je pred dvemi leti prestala serijo lepotnih operacij, a se je precej bolj naravno pomladila, kot je to uspelo njeni nekdanji sodelavki. Donna je v seriji kot Donna Marco nastopala med leti 1996-1988, Andersonova pa je Davidu Hasselhoffu pred kamerami kot Casey Jean "C.J." Parker družbo delala med leti 1992 in 1997. V zadnjem obdobju je zagrizena aktivistka, ki se bori proti krivicam proti ljudem, živalim in planetu, poznamo pa jo tudi kot gorečo podpornico Juliana Assangea.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Donna D'Errico je nekdanja žena rockerja Nikka Sixxa iz skupine Mötley Crüe ter mati dveh otrok in sicer 26-letnega sina Rhyaa (iz drugega razmerja) in 18-letne Frankie-Jean Sixx. Pamela Anderson se je po drugi strani ločila trikrat. Prvi zakon s Tommyjem Leejem s katerim je posnela znamenit domači filmček, je traja od leta 1995 do leta 1998.

Ruska teniška lepotica z bicepsi kot Hulk
Preberi še
Ruska teniška lepotica z bicepsi kot Hulk

Sledil je zakon s Kidom Rockom. Razlog za razpad tega zakona je bil, kot navaja sam Sacha Baron Cohen, ugrabitvena scena iz filma Borat. Nazadnje je bila poročena z Rickom Salomonom, zdaj pa prijateljuje s francoskim nogometašem Adilom Ramijem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492