Moskisvet.com
poletna romanca

Erotika

Kam to poletje po seks za eno noč?

Ma.K.
11. 07. 2017 08.11
13

Seks za eno noč je precej priljubljena aktivnost med poletnim dopustom. Tople noči, malo oblačil in nekaj alkohola so odlično izhodišče, da se izplača vse tisto garanje v fitnescentru čez leto. Da boste lažje ugotovili, ali je dama, ki ste jo spoznali na plaži, pripravljena na vročo poletno romanco, vam bodo morda v pomoč izsledki nedavne študije, ki razkrivajo, katere ženske, glede na geografsko poreklo, imajo rade seks za eno noč na poletnih počitnicah in katere raje menjavajo postelje v domači državi.

Spletno mesto Victoria Milan, eno vodilnih diskretnih družbenih omrežij za poročene ali vezane moške in ženske, ki iščejo skrivne afere, se je pred tedni lotilo raziskave o priljubljenosti seksa za eno noč na dopustu. Za potrebe študije so 6.758 aktivnih članic vprašali, kakšne so najboljše poletne rešitve za ljudi, ki iščejo spolno potešitev brez obveznosti. Med njimi so identificirali in v lestvico umestili ženske iz 15 držav, ki redno prakticirajo seks za eno noč z zapeljivimi neznanci, in tiste, ki se seksa za eno noč poslužujejo samo med poletnim dopustom.

poletna romanca
poletna romanca FOTO: iStockphoto

Od kod prihajajo ljubiteljice seksa za eno noč med dopustom?

Ženske po svetu imajo različne okuse: nekatere rade redno prakticirajo seks za eno noč – približno enkrat na mesec, v domačem kraju oziroma okolišu, druge svojo porednost raje shranijo za poletni dopust in se seksa za eno noč poslužujejo samo enkrat na leto.

Če potegnemo črto: ženske iz nekaterih držav imajo seks za eno noč na poletnih dopustih tako pogosto, da bi lahko celo rekli, da je zanje to nacionalni šport. Kar 44 odstotkov žensk iz Finske denimo pravi, da imajo seks za eno noč enkrat na leto med poletnim dopustom, medtem ko jih samo nekaj več kot ena petina pravi, da imajo seks za eno noč vsaj enkrat na mesec.

Po perverznosti jim sledijo Švedinje, Norvežanke in Danke, vse pa raje kot doma seksajo z neznanci med poletnim dopustovanjem. Južnoafričanke, ki so se uvrstile na visoko peto mesto najbolj seksa za eno noč željnih žensk na svetu, se po drugi strani radostim spolnosti raje predajajo doma.

Na repu lestvice so pristale Poljakinje – nekaj več kot 28 odstotkov anketiranih se rado predaja radostim seksa za eno noč in še to raje v domačem okolju kot med dopustom, in Nizozemke, ki sicer rade skočijo med rjuhe s popolnimi neznanci, ampak samo v znanem, domačem okolju. Zadnje mesto na lestvici dvajsetih največjih ljubiteljic seksa za eno noč na svetu zasedajo Belgijke: skoraj 31 odstotkov se jih sicer rado predaja seksu za eno noč, a to počnejo redno in v bližnji okolici. Na poletnem dopustu se nerade zapletajo v kakršna koli intimna razmerja, saj jih le dobrih 19 odstotkov pravi, da bodo med poletnim dopustom v tujini poskušale najti kakšnega žrebca za vročo poletno romanco.

poletna romanca
poletna romanca FOTO: iStockphoto
Lestvica 15 držav, iz katerih prihajajo največje ljubiteljice seksa za eno noč:

Finska: 44,4 % (doma 22,2 %)

Švedska: 33,7 % (doma 26,6 %)

Norveška: 33,3 % (doma 33,3 %)

Danska: 32,1 % (doma 32,7 %)

Južnoafriška republika: 29,9 % (doma 35,6 %)

Španija: 27,3 % (doma 36,6 %)

Češka: 27,2 % (doma 24 %)

Republika Irska: 26,6 % (doma 34,5 %)

ZDA: 26,5 % (doma 33,8 %)

Italija: 26,3 % (doma 23,4 %)

Francija: 25,4 % (doma 31,3 %)

Švica: 24,4 % (doma 24,4 %)

Poljska: 22,4 % (doma 28,3 %)

Nizozemska: 21,4 % (doma 25 %)

Belgija: 19,1 % (doma 30,9 %)

Zakaj bi z neznanci seksali samo enkrat v letu?

Ustanovitelj in generalni direktor spletne platforme Victoria Milan Sigur Vedal je ob razkritju izsledkov študije dejal, da je, čeprav je seks za eno noč seksi in avanturističen, za ljudi, ki iščejo stalni seks brez obveznosti, po navadi izguba časa. "Zakaj bi nekoga srečali in z njim spali samo enkrat, če lahko najdete nekoga, ki ima enake prioritete, kot jih imate sami: potrebo in željo po odličnem seksu brez obveznosti? Sposobnost srečevanja enako mislečih odraslih in seks brez obveznosti na dopustu je odlična stvar za ljudi, ki imajo natrpan življenjski slog. Tistim, ki si želijo z istim ljubimcem ali ljubimko seksati dvakrat, trikrat ali redno, pa priporočam, da se pridružijo kakšni skupnosti, kot je naša," je dejal Vedal.

poletna romanca
poletna romanca FOTO: iStockphoto

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 313