Moskisvet.com
ljubimca

Erotika

Kako postati popoln ljubimec?

Ma.K.
07. 02. 2017 13.39
6

Ni pomembno le to, da ste žensko sposobni pripeljati do norega orgazma. Šteje tudi to, ali res uživa v prav vsakem trenutku spolnega občevanja z vami. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali, da boste zanjo postali popoln ljubimec v vseh pogledih.

ljubimec
ljubimec FOTO: Thinkstock

1. Umijte in obrijte se

Že res, da žensko privlači telesni vonj njenega moškega (gre za tako imenovane feromone, ki poskrbijo, da je moški za nasprotni spol privlačnejši oziroma da si ga ženska bolj želi), a vonj po znoju, umazanem penisu ali neumitih nogah vas nikakor ne bo popeljal k njej v posteljo, temveč prej skozi vrata. Zato se – če obstaja verjetnost, da se bosta znašla v postelji – pred zmenkom stuširajte ali pa si vsaj umijte problematične dele telesa ter se zmerno odišavite. Uredite si gozdiček tam spodaj in oblecite sveže spodnjice. Verjemite, lepo urejen in odišavljen moški je za žensko veliko bolj privlačen kot moški, ki zaudarja po znoju, in s takšnim urejenim žrebcem bo v postelji uživala prav vsak trenutek.

Par se masira
Par se masira FOTO: Thinkstock
2. Zmasirajte jo

Vaši boljši polovici bo še kako godilo, če jo boste še pred seksom presenetili z erotično masažo, slastnim prigrizkom, kot so nam primer jagode s čokolado, ki deluje kot afrodiziak in bo prebudil njene čute, prijetno glasbo, ki bo izboljšala vzdušje. S tem, ko se boste potrudili zanjo, ji boste namreč pokazali, da seks za vas ni vedno samo seks, temveč da vam je pomembno tudi samo vzdušje in dejstvo, da je njej prijetno in romantično. Takšna pozornost in trud bosta vsekakor nagrajena, v njenih očeh pa boste gotovo korak bližje nazivu popolnega ljubimca.

3. Lotite se je počasi in si vzemite čas

Včasih tudi ženski odgovarja, da se poigrata na hitro, a večinoma si ženske za ljubljenje raje vzamejo čas. Zato se, če si želite pridobiti naziv popolnega ljubimca, seksa lotite počasi. Vzemite si čas za predigro in zapeljevanje, med samim ljubljenjem pa ne hitite. Naj se vam ne mudi spraviti je do orgazma ali – še huje – da bi vi kar se da hitro zaključili. Naj bo vsaka minuta ljubljenja nekaj posebnega, strastnega, prežetega z ljubeznijo.

4. Najprej osnove, potem eksperimentiranje

Preden se lotite nemogočih položajev in tehnik, je morda dobro, da najprej izčrpate vse tiste nekoliko bolj osnovne, preproste poze. Prepričajte se, da jih res obvladate in da znate svoji boljši polovici tudi v osnovnem, na primer misijonarskem položaju, pričarati številne užitke in jo skozi njih pripeljati do vrhunca. Šele ko boste res prepričani, da obvladate osnove in da ste jim res kos, se lahko lotite eksperimentiranja v postelji. Seveda pa ne pozabite svoje drage najprej vprašati za mnenje in dovoljenje, kajti če jo boste nepričakovano obrnili v nek nov, nemogoči položaj, bo gotovo sila presenečena in morda celo nejevoljna, če ji nove poze ne bodo po godu.

Kako jo pripraviti do<br>umazanega seksa
Kako jo pripraviti do<br>umazanega seksa FOTO: iStockphoto

5. Ne silite je v nove stvari

Pomembno je tudi, da znate opaziti, kdaj vaši partnerici eksperimentiranje nikakor ne diši in kdaj ne res pomeni ne. Kajti če boste izvajali pritisk nanjo in jo silili v stvari, na katere noče pristati, boste ubili vzdušje in željo po spolnosti ter se močno oddaljili od njenega pojma popolnega ljubimca.

6. Med seksom se pogovarjajte z njo

Ženski bo godilo, če jo boste med seksom povprašali, kako se počuti, ali ji je všeč, kar počnete, ali bi si želela, da se je dotikate kje drugje in kako drugače. Tako ji boste namreč pokazali, da vam je mar tudi za njeno ugodje in za njen orgazem ter da ne gledate le nase in na svoje potrebe, želje, užitke. To ji bo seveda všeč in s tem boste verjetno zrasli v njenih očeh. Poleg tega je lahko sam pogovor o seksu in o vajinih skritih fantazijah tudi dobra predigra in ne nazadnje vaju lahko to, da eden drugemu razkrijeta želje in načine, ki bi jih želela preizkusiti, še dodatno zbliža.

7. Ne varčujte s komplimenti

Če vam je vaša draga nocoj še posebej všeč, če vas je obnorelo novo perilo, ki si ga je kupila in nadela posebej za vas, če vas vonj njenega novega parfuma omamlja, potem tega nikar ne skrivajte pred njo. Ženska je namreč nadvse vesela, če njen dragi opazi, da se je potrudila in uredila zanj, da si je celo kupila novo perilo in se odišavila posebej za vajin posteljni zmenek. Povejte ji torej, da je krasna in da vas je popolnoma prevzela. Komplimenti so namreč dobrodošli tudi v postelji, le pretiravati ne smete z njimi. Popoln ljubimec ve, kdaj je dovolj lepih besed in kdaj je čas za konkretna dejanja, ki govorijo že sama zase in ne potrebujejo nobenega dodatnega govoričenja.

ljubimec
ljubimec FOTO: Thinkstock

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479