Moskisvet.com
odnos

Erotika

6 znakov, da vas ženska ne jemlje resno

V.H.
21. 10. 2020 06.00
1

V prvi fazi lepih začetkov se hitro pokažejo njeni nameni, saj vas je pospravila v svoj predalček, po katerem ste lahko zanjo moški za kaj več ali samo moški za zabavo. In kaj ste?

Površinski odnosi, ljubezenske avanture, seks prijatelji in še in še. Vse to je danes mogoče, dokler se ne zaljubite v žensko, ki vas ne jemlje resno. Sta skupaj, nista skupaj, pravzaprav ne veste več, v kakšnem odnosu ste. Ali ste zanjo samo občasna popestritev? Preverite v nadaljevanju.

Njen čas je zelo omejen

Vajino druženje je omejeno na večere, saj je tekom dneva vedno preveč zasedena. Z vami se želi dobiti pri njej ali pri vas doma, istočasno pa je skupna kosila, sprehodi v naravi, druženje z vašimi bližnjimi in podobno ne zanimajo. Še več, občutek imate, da ji je to odveč, saj neprestano išče izgovore, zakaj je najlepše doma, torej v postelji. Vajini zmenki so omejeni samo na nekaj kvadratov, medtem ko z vami ni pripravljena prestopiti svojih mej, zaradi katerih bi ji lahko prišli bliže in postali kaj več kot občasna popestritev.

Pošilja vam seksi sporočila, ampak le občasno

Po vsej verjetnosti niste njena prva in zadnja misel, zagotovo ne edina, saj so njena sporočila neredna in vam jih pošilja le ob vikendih oziroma ko se dolgočasi. Prav tako se ne obremenjuje s tem, ali ji boste odpisali, si vzeli čas za skupne trenutke in tako naprej. Zanjo ste samo eden od mnogih, na katerega se je spomnila, ko razmišlja, kako bi preživela lep večer.

Pošilja vam seksi sporočila.
Pošilja vam seksi sporočila. FOTO: Dreamstime

Gleda vas kot trofejo in ne čaka

Že od nekdaj so ženske učili, da se moškemu ne predajo takoj, še posebej, če si želijo z njim nekaj resnega. V tem primeru je torej ne zanimate kot potencialni mož, čeprav jo telesno privlačite. Ali pa se samo požvižga na družbene norme in ne pristaja na podrejeno vlogo v odnosu. Če je sama napeljevala na spolne užitke, ste lahko, verjamete ali ne, celo vi njena trofeja, kar se bo pokazalo šele v naslednjih dneh.

O resnih temah ne želi govoriti

Kadar koli načnete temo o vajini skupni prihodnosti, se vam zdi, da se odmakne ali je v zadregi. Ne sodeluje pri skupnih načrtih, ampak spreminja temo in si dovoli reči, da je še prezgodaj ali da bo čas pokazal svoje. S tem ni nič narobe, ampak vseeno je dobro preveriti, če ste sploh vključeni v njeno prihodnost, še posebej, če so vajini pogovori bolj ali manj površinski, saj ne želi govoriti o sebi, še manj pa v dvojini.

Si želite, da bi vas vzela resno? Potem ne počnite tega!

Še vedno jo lahko navdušite, če si želite kaj več, saj veste, da jo vsaj fizično privlačite, kar ni najslabši začetek. Najpogosteje se ženske odločijo za površinska razmerja, ker vas ne jemljejo resno, torej pokažite ji, da ste resni z njo.

Dokažite ji, da mislite resno.
Dokažite ji, da mislite resno. FOTO: Dreamstime

Napačen pristop

Če ste navezali stik z njo tako, da se je vse vrtelo samo okoli njenega videza in ste jo bombardirali s komentarji, ki napeljujejo na seks, potem verjetno veste, da vas je vzela kot nekoga, s katerim se bo samo zabavala, če bo želela. Mogoče vas to na začetku ni motilo, ampak če si zdaj želite, da postane vaša sopotnica, je pomembno, da spremenite tudi svoj pristop. Ne igrajte več samo frajerja, ampak izpostavite tudi druge stvari, ki so vam všeč pri njej. 

Slaba komunikacija

Ženske v moškem iščejo varnost in stabilnost, nekoga, s katerim se bodo lahko povezale. Komunikacija jim ogromno pomeni. Bodite spoštljivi in prijazni, tudi če se ne strinjajte z njo, kar pomeni, da se izogibajte naslednjim stavkom: Ne da se mi razlagati; Kar nekaj; Spet filozofiraš in podobno. S tem jo namreč žalite in ste ji takoj dali vedeti, da vam njeno mnenje ne pomeni veliko. To ni dobra popotnica za uspešen odnos, zato ji prisluhnite, ko vam nekaj govori in ji pokažite, da vam je mar. 

Ne izsiljujte njenih čustev

Pogojevanje in kaznovanje, na primer s tiho mašo, ni nič drugega kot čustvena manipulacija, s katero želite izsiliti njeno ljubezen, ampak to ni ljubezen. Bodite raje iskreni in ji povejte, da vam je prijetno v njeni družbi, zato boste res veseli, če si bo uspela vzeti čas. Verjemite, na tak način si ga bo vzela veliko prej. 

Ne bodite samo njena spolna igračka.
Ne bodite samo njena spolna igračka. FOTO: Dreamstime

Ne postanite samo njena spolna igračka 

Zelo preprosto, zavrnite jo. Mogoče je to še najtežje od vsega, ampak splačalo se bo, saj ste seksualne užitke prestavili samo na poznejši čas. Povejte ji, da si želite z njo početi veliko stvari, tudi zunaj spalnice in ji predlagajte malo drugačno zabavo v dvoje. Na primer skupaj lahko kuhata, se lotita kakšnega opravila in še in še. Tako vas bo začela gledati tudi v drugih vlogah, medtem ko vas je prej videla samo kot ljubimca. 

Za ljubezen morate imeti pogum 

Opremite se s pogumom in ne ostajajte v coni »prijatelja«, če tega ne želite. Izjasnite se, tako z besedami kot dejanji in položite najmočnejše karte na mizo. Ona mora vedeti, kaj si želite, in bolj boste prepričani, bolj boste prepričljivi … In kdo ve, mogoče vas usliši, še posebej, če vam ne primanjkuje odločnosti, vztrajnosti in predvsem poguma za ljubezen. 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497