Moskisvet.com
Ljubezen

Erotika

6 stvari, zaradi katerih bo ostala z vami

V.H.
23. 11. 2020 06.00
3

Vsak moški si želi navdušiti svojo drago, zato smo se odločili, da vam bomo pri tem pomagali. Za vas smo pripravili nekaj koristnih nasvetov, s katerimi jo boste vsak dan znova prepričali, da ste najboljša izbira.

Ljubezen se zgodi sama od sebe, obdrži pa s trudom v odnosu, zato je dobro vedeti, da se morate tudi sami malo potruditi, da bo vajina ljubezen resnično zacvetela. In včasih res ni treba veliko, da ob koncu dneva zadovoljno zaspita v objemu.

Bodite duhoviti in poskrbite za več veselja

Ženske obožujejo duhovite moške, ki so sproščeni in se znajo kdaj pa kdaj tudi pošaliti. Če vam je všeč njen nasmeh, zakaj ne bi poskrbeli, da se bo večkrat od srca nasmejala? To je veščina, ki jo lahko hitro osvojite z dobrimi šalami ter zabavnimi pripombami in dejanji. Skupaj si lahko ogledata tudi dobro komedijo, nastop komikov in tako naprej, vse skupaj pa začinita še s svojimi komentarji. Pravijo, da je smeh pol zdravja, ampak zagotovo spodbudno deluje tudi na samo razmerje, zato vnesite v vajino življenje več optimizma, vedrine in veselja.

Poskrbite za vesele in zabavne trenutke.
Poskrbite za vesele in zabavne trenutke. FOTO: Dreamstime

Pogovarjajte se z njo o najrazličnejših temah

Dobra komunikacija je osnova za povezovanje in je poleg bližine ključna za vzpostavljanje dobrega odnosa. Ženske pogosto izpostavljajo komunikacijo kot najpomembnejšo stvar v razmerju. To ne pomeni, da samo govorite, ampak da znate tudi poslušati in se pogovarjati. Prisluhnite ji, ko vam govori, in pokažite interes tudi za teme, za katere veste, da ji veliko pomenijo. Prepustite se odkrivanju drug drugega in tega, kako razmišljata, kaj imata skupnega, kaj si želita in še in še. Če jo boste zadovoljili mentalno, bo tudi ona vas zadovoljila tako, kot si želite.

Dovolite si več kreativnosti v svojih idejah

Vsem dobro znana rutina ni nujno slaba, a vseeno jo občasno popestrite s svojo domišljijo. Če sta že dolgo skupaj, boste na tak način znova vzbudili iskrico. Predramite vajin odnos s kakšno nagajivo idejo, tako da se spomnite nečesa novega, drugačnega, ali pa se vrnite na sam začetek razmerja in ji pričarajte zmenek z obujanjem najlepših spominov. V primeru da nimate indpiracije, poiščite navdih v njeni najljubši romantični komediji ali se po nasvet obrnite na njeno najboljšo prijateljico. Presenetite jo lahko z najrazličnejšimi dejanji, od izleta, darila, kuhanja romantične večerje, čutne masaže …

Ne pozabite na pomembne datume

Rojstni dnevi, obletnice, prazniki, vse to ji je pomembno in tudi če vam osebno ni, ne pozabite na te dneve. Razvajajte jo, ji namenite kakšno prikupno darilo, napišite ji kaj lepega in podobno. Če imate težave z datumi, pa si nastavite opomnik, da ne boste pozabili. Ženskam drobne pozornosti ogromno pomenijo, zato ne bodite skopi tudi s komplimenti. 

Pokažite ji, koliko vam pomeni ... Vsak dan znova.
Pokažite ji, koliko vam pomeni ... Vsak dan znova. FOTO: Dreamstime

Vzbudite ji občutek zanesljivosti in varnosti

Pomembno je, kako se ženska ob vas počuti, zato ji dajte občutek varnosti in zanesljivosti. Z njo ravnajte spoštljivo in z občutkom, bodite moški, na katerega se lahko zanese, in ji ponudite pomoč ali ramo, ko jo potrebuje. Prednost dajte iskrenosti, kar lahko sicer izključuje nedolžne bele laži, na primer to, da ni videti najbolje videti v novi obleki, a pri pomembnih stvareh nikoli, ampak res nikoli ne lažite. Če boste izgubili njeno zaupanje, se bo vajino razmerje končalo ali pa boste tudi sami trpeli posledice.

Polepšajte ji trenutke z dotiki in nežnostjo

Fizični dotiki ustvarjajo bližino in povezanost, še posebej na intimni ravni, zato negujte vajino ljubezen s poljubi, dotiki in objemi. Vsak dan ji pokažite, koliko vam pomeni in da je za vas nekaj posebnega – kar verjetno tudi je, če ste z njo v razmerju. Ne pozabite tega.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479