Moskisvet.com
Družbena omrežja

Erotika

6 stvari, ki jih morate vedeti pri osvajanju na družbenih omrežjih

V.H.
12. 01. 2021 06.00
0

Družbena omrežja prevzemajo vse pomembnejšo vlogo pri navezovanju stikov tako s prijatelji kot s potencialnimi partnerji, zato ni odveč poznati nekaj »online« trikov, s katerimi si lahko priborite njeno naklonjenost ali še kaj več.

Digitalizacija je prinesla ogromno sprememb, med drugim tudi pri iskanju partnerjev, s katerimi lahko vzpostavite »odnos« že z nekaj kliki, a vseeno misija ni tako preprosta, kot se zdi na prvi pogled, saj se je spremenil tudi način komunikacije. Še nedolgo nazaj ste mogoče dekle, ki vam je bilo všeč, ogovorili v živo, medtem ko ji danes lahko namenite priljubljeni všeček, kar pa vseeno ne bo dovolj, da bi vzbudili njeno pozornost. Več o tem, kako pritisniti na prave gumbe, si lahko preberete v nadaljevanju.

Uredite svoj osebni profil

Prednost spoznavanja na spletu je med drugim tudi to, da se lahko o izbranki pozanimate in s tem zmanjšate tveganje, da bi se opekli. Hitro lahko izveste, kdo je, kaj počne, kaj jo veseli in tako naprej, ampak enako velja tudi za vas, kar pomeni, da vas bo preverila. Če vam je torej uspelo vzbuditi njen interes, bo zagotovo pogledala vaš osebni profil, zato ni vseeno, kakšen vtis boste pustili. Če je še prej nekaj časa veljalo, da obleka naredi človeka, je zdaj to vlogo prevzel tudi vaš profil.

Vaš osebni profil lahko marsikaj razkrije o vas.
Vaš osebni profil lahko marsikaj razkrije o vas. FOTO: Dreamstime

Vzpostavite komunikacijo, ki vaju bo zbližala

Verjetno ni skrivnost, da se boste z njo najbolj zbližali s pogovorom, za katerega je zaželeno, da se se ne vrti samo okoli površinskih tem, kakšno je vreme in podobno, zato raje poiščite skupne točke in interese, ki so lahko odlična iztočnica, da se povežete in postanete več kot le znanec. V veliko pomoč vam bo, če ji boste resnično prisluhnili in pokazali svoje zanimanje, da bi jo res radi bolje spoznali.

Bodite vredni njene pozornosti 

Izogibajte se obupanim poskusom z zaporednimi vabili in monologi, saj se ji s tem ne približujete, ampak se od nje le oddaljujete. Če ste do zdaj lahko živeli brez nje, boste preživeli tudi brez nje, zato v prvi vrsti ohranite svojo ponosno držo. Samozadostni in samostojni moški so privlačnejši kot nekdo, ki prosi za pozornost na tisoč in en način. Torej ne prosite, ampak se odzivajte nanjo oziroma upoštevajte njene odgovore.

Komentarje in komplimente uporabljajte z občutkom

Komentarjev je malo morje in če želite biti zanjo nekaj več kot nekdo, ki ji občasno napiše prežvečen kompliment, bodite inovativni in unikatni. Izpostavite njene posebnosti in še druge odlike, ki naj ne bodo samo vizualne. Poleg tega jo lahko zapletete v pogovor, če se vam ponudi priložnost, tako da na primer na podlagi njene fotografije ali objave postavite vprašanja, ki ponujajo možnost za nadaljevanje pogovora tudi o bolj zasebnih temah.

Bodite unikatni.
Bodite unikatni. FOTO: Dreamstime

Opogumite se in pokažite svojo samozavest

Zakaj ne bi poskusili z direktnim pristopom, s katerim boste pokazali svojo odločnost, pogum in samozavest? To ne pomeni, da ji morate že na začetku razkriti vse svoje načrte, ki jih imate z njo, ampak da ji brez ovinkarjenja poveste, da vam je všeč in bi jo želeli ob priložnosti povabiti na sprehod, kavo ali kaj podobnega. S takim pristopu boste takoj vedeli, ali je sploh zainteresirana za spoznavanje, in ne boste izgubljali časa.

Izkoristite priložnost, dokler jo imate

Bodite odkriti in se ne zatekajte k raznoraznim igricam, ki so v drugačnih okoliščinah mogoče delovale, kot je na primer igra toplo-hladno in podobno. Tako boste le zamudili svojo priložnost, ki jo bodo hitro izkoristili drugi, zato se raje potrudite, da boste zanjo najboljša izbira – tako danes kot jutri … Vsak dan znova.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479