Moskisvet.com
Nekatere stvari vaju lahko razdvojijo.

Erotika

6 stvari, ki gredo ženskam blazno na živce

V.H.
20. 01. 2021 06.00
2

Vsak od nas ima svoje muhe, a vseeno je nekaj takih, ki ženskam niso niti najmanj po godu. Za vas smo pripravili seznam 6 stvari, ki vam jih bodo vaše dame prej ali slej očitale, če vam jih še niso. Preverite v nadaljevanju.

Večkrat se lahko zapletete v nepotrebne konflikte, a se jim lahko povsem preprosto izognete, če veste, kaj je narobe oziroma zaradi česa je spet slabe volje.

V njeni prisotnosti uporabljate mobilni telefon

Če uporabljate mobilni telefon, ko sta skupaj, bo to sprejela samo v primeru, če ste si že vnaprej pripravili dober izgovor, da morate še nekaj urediti, vse ostalo pa je zanjo zapravljanje vajinega oziroma tudi njenega časa. To deluje, kot da vam je vsebina na telefona bolj zanimiva od nje, vsekakor pa se v tem primeru tudi ona ob vas dolgočasi.

Neprestano zamujate

Vsakomur se lahko zgodi, da kdaj tudi zamudi, a če se to dogaja pogosto, ste ji dali vedeti, da se na vas težko zanese. In ne samo, da ste ji vzbudili vtis, kot da ne cenite njenega časa, prav gotovo ji boste na tak način prekrižali tudi številne načrte ali pa jo po domače povedano spravili v godljo, ko bosta zamudila k njenim staršem na družinsko kosilo in podobno.

Konflikt
Konflikt FOTO: Dreamstime

Povsod puščate svoje stvari 

Navade so železna srajca in tako, kot je mogoče vam v navadi, da puščate stvari povsod, tudi na tleh, od nogavic, ponošenih hlač do brisač, je pri njej lahko ravno obratno, še posebej, če ste ji s tem nakopali samo še več dodatnega dela. Poskušajte vpeljati več reda v svoje življenje, saj boste z njim imeli tudi več nadzora, kar pomeni, da vam ne bo treba spraševati, kje se je izgubila vaša jopa in tudi zmanjšali boste možnost, da bi se res nekega dne znašla kar v smeteh.

Se obnašate, kot njen inštruktor vožnje 

Če se počutite pogosto poklicane, da bi ji solili pamet o tem, kako vozi, kaj vse dela narobe, vas lahko potolažimo, da ženske v resnici niso nič slabše voznice kot moški. Vaših nasvetov se ne bodo razveselile, še posebej, če zanje niso niti prosile.

Ponudite ji rešitve brez utehe

Včasih ženska potrebuje samo topel objem, medtem ko ste vi že na preži z iskanjem rešitev za vse njene težave, ki vam jih je zaupala. Ustavite se in premislite, če je to res tisto, kar si želi v danem trenutku, saj bo za akcijo čas tudi malo kasneje. Najprej jo poslušajte, potolažite in šele nato ukrepajte.

Odlagate opravke 

Že res, da ste nameravali odnesti smeti jutri, mogoče pojutrišnjem, čez mesec dni, ampak ona si želi, da to naredite zdaj. Kot radi pravijo: »Ne odlagaj na jutri, kar lahko narediš danes«. In če se boste tudi držali obljub in z njimi ne boste odlašali oziroma jih prelagali za nedoločen čas, boste imeli več možnosti, da boste živeli srečno in mirno tudi doma.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479