Moskisvet.com
Če se med izvajanjem akrobatskih seksualnih položajev kaj ponesreči, se boste verjetno od sramu najraje kar ugreznili v tla.

Erotika

6 sramotnih stvari, ki se vam lahko pripetijo v postelji

Moškisvet.com
03. 01. 2019 07.58
6

Se vam je že kdaj, medtem ko sta se ljubila, zgodilo kaj tako sramotnega, da bi se najraje ugreznili v tla? Vam je še zdaj neprijetno in zardite, ko se spomnite na ta dogodek, pa čeprav je od njega preteklo kar nekaj časa? Preverite, kaj vse se znajde na seznamu najbolj sramotnih posteljnih prigod!

Eden od najbolj sramotnih seksualnih trenutkov je gotovo, če vam med seksom v sobo vkoraka mama, oče, sestra, brat ...
Eden od najbolj sramotnih seksualnih trenutkov je gotovo, če vam med seksom v sobo vkoraka mama, oče, sestra, brat ... FOTO: iStockphoto
1. Med seksom vaju je nekdo zalotil

Zgodilo se je že mnogim in verjemite, to je zagotovo eden najbolj mučnih seksualnih trenutkov. Še posebej, če vaju je zalotil kdo od domačih ali prijateljev, nič manj sramotno pa se ne boste počutili, če vaju je med seksom v pisarni ali na službenem stranišču zalotil sodelavec ali celo šef (no, v tem primeru so bile posledice morda celo hujše od tega, da ste se počutili osramočeno). Kakor koli, da se boste v prihodnje izognili temu, da bi med seksom kdo vkorakal v prostor, poskrbite, da bodo vrata zaklenjena, kjer koli že ste. Manj osramočeno se boste počutili, če vam bo mama, oče, babica, dedek, sostanovalec, sodelavec trkal!a po vratih, pa čeprav bo gotovo vedel!a, kaj z vašo boljšo polovico počneta v sobi, kot če bo vkorakal/a v prostor ravno sredi najbolj vroče akcije.

Tudi težave z erekcijo so nekaj, česar se sramuje veliko moških.
Tudi težave z erekcijo so nekaj, česar se sramuje veliko moških. FOTO: iStockphoto

2. Vaš spolni organ ne sodeluje z vami

Na vrhu seznama najbolj sramotnih stvari je zagotovo tudi to, da si vaša glava in srce sicer nadvse želita seksa, medtem ko se vaš spolni organ ne odziva temu primerno. Morda je za moške to še toliko bolj neugodno, kajti brez erekcije seksa zagotovo ne bo, če pa ženska ni dovolj vzburjena, se da težavo hitro odpraviti s kakšnim lubrikantom. Poleg tega se več moških precej obremenjuje, če korenjak zataji v ključnem trenutku – še posebej, če se mu to dogaja večkrat zapored. A naj vas nikar ne bo sram, včasih se tudi to zgodi. Morda ste preveč utrujeni, morda ste preveč pod pritiskom, morda pa je za vaše težave krivo kaj drugega. Nekaj pa je gotovo – če so težave pogoste in jih sami ne obvladujete oziroma ne zmorete odpraviti, je morda dobro, da se odpravite po nasvet do strokovnjaka.

3. Med seksom ste zaspali

Sliši se sila nenavadno, a včasih se komu tudi to zgodi. Morda je posredi preveč alkohola, morda preveč stresen dan, morda kronično pomanjkanje spanja … Je pa situacija zagotovo sila neprijetna in sramotna za oba – tako za tistega, ki nenadoma zaspi, saj ga skrbi, kakšen vtis daje s tem partnerju/ici, kot za tistega, ki ostane buden, saj se začne spraševati, ali je res tako dolgočasno z njim/njo v postelji. Zato čim prej premagajte sram in se pogovorite o neljubem dogodku. Pojasnite, kaj je bilo krivo za to, da ste zaspali, in dajte vedeti, da nikakor ne sme vaš partner/ica kriviti sebe.

4. Med seksom spuščata nenavadne zvoke

V to kategorijo spada tako vajino stokanje in govoričenje, ko vaju zajame neverjetno močno poželenje, kot tudi zvoki, ki jih spuščata vajini telesi. Včasih se namreč med penetracijo zgodi, da se iz ženske nožnice spušča zrak, kar je slišati nekako tako, kot da bi imel eden od vaju vetrove. Verjetno bi se v tem trenutku najraje kar oba ugreznila v tla, a dejstvo je, da se to pač dogaja, tako da je najbolje, da nenavadne zvoke prezreta in ne dovolita, da bi načeli vajino strast. Nadaljujta z ljubljenje, kot da se ni nič zgodilo, in vedite, da se to ne dogaja le vam, temveč tudi marsikomu drugemu.

Težave
Težave FOTO: iStockphoto

5. Šli ste predaleč in s tem šokirali partnerico

Ste se kdaj v postelji tako razvneli, da ste naredili potezo, ki je vašo partnerico tako presenetila, da svojega odziva niti skriti ni mogla? Ste jo na primer začeli med seksom šeškati, njej pa to ni bilo všeč? Potem ste bili vi ob takšnem odzivu verjetno povsem osramočeni in ste si želeli, da bi lahko pritisnili na gumb za previjanje časa nazaj ter izbrisali neljubi dogodek. No, da se tudi kdaj naslednjič ne bi znašli v podobni situaciji, je morda bolje, da se z boljšo polovico posvetujete, kaj misli o takšnih in drugačnih spolnih igračkah in pripomočkih in kaj misli o nekoliko manj konvencionalnih spolnih praksah. Samo toliko, da bosta vedela, na kateri valovni dolžni sta in kaj je v postelji sprejemljivo in kaj ne. Če pa gre zgolj za občasno ljubimkanje ali celo enkraten skok med rjuhe in ne za resno zvezo, pa se sramotnim situacijam izognite tako, da se raje držite preprostih, konvencionalnih potez, kakšnim perverznim, drznim podvigom pa se izogibajte.

6. Izvedli ste nekaj akrobatskih položajev in jo medtem rahlo poškodovali

Položaji Kamasutre sicer nudijo velike užitke, pravijo poznavalci, a verjetno vsi veste, da nekateri od njih zahtevajo določeno stopnjo gibčnosti in vzdržljivosti. Če boste torej svojo drago prijeli na noge, jo zasukali v neobičajne položaje in se predali užitkom, ona pa takšnih akrobacij ni vajena, obstaja nekaj možnosti, da si rahlo pretegne kakšno vez ali mišico ali pa da bo med letenjem sem ter tja po postelji treščila v kakšno steno ali stranico postelje. Če torej izvajanje Kamasutre ne bo imelo takšnega učinka in konca, kot ste si vi zamislili, se nikar ne obremenjujte in ne bodite osramočeni. Kakšna posteljna nezgoda se vsakomur kdaj pripeti. Naj vam to za naslednjič ne vzame poguma. Bi bilo pa dobro, če bi se prej o manj običajnih in rahlo akrobatskih položajih pogovorili s partnerico, da se ta nanje psihično in fizično pripravi.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400