EROTIKA

6 ljubezenskih iger, s katerimi se z vami samo igra

V.H.
12.10.2020, 6:00
0
Se počutite, kot da ne veste, pri čem ste, ste postali negotovi, zmedeni in polni dvomov? Vse kaže, da ste padli v igro, za katero mogoče niste vedeli, da obstaja. Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju.

Izmotava se vam, hkrati pa vas spodbuja

To je zagotovo ena najstarejših igric, s katero si ženska želi dvigniti lastno vrednost, sočasno pa lahko vidi, koliko ste se pripravljeni potruditi zanjo in predvsem, kako. Čeprav ste ji všeč, vam tega ne bo pokazala in za njeno srce se boste morali najprej dokazati. Nič ni nedosegljivo, če si res želiš in ona hoče, da ji pokažete, kako zelo si jo želite. To je le njena igra, še posebej če ni jasna in odločna pri svojih zavrnitvah. Če jo res hočete, vam ne preostane drugega, kot da vztrajate, ob tem pa imejte v mislih, da se počasi daleč pride.

Pošilja vam mešana sporočila

Ženska, ki vam pošilja mešane znake, vam bo resnično zmešala glavo, enkrat prijazna, drugič odsotna in hladna, včasih celo nesramna. Njena igra vsebuje več iger v eni sami, zato ste zmedeni in nič vam ni jasno. Z njo lahko doživite vso paleto čustev, kot jo mogoče doživlja tudi sama, saj verjetno tudi ona ne ve, kaj hoče. Torej jo boste morali prepričati, da bo hotela vas, in ji pokazati, da njena igra ne deluje, tako da ji preprosto rečete, da se nočete igrati. Razkrijte ji svoje karte in ji pustite, da se odloči, kaj si v resnici  želi od vas.

Lahko se samo poigrava z vami.
Lahko se samo poigrava z vami./ FOTO: Dreamstime

V vas vzbuja ljubosumje

Gre za poigravanje z vašimi občutki, saj si želi z vašim ljubosumjem dokazati, da vam nekaj pomeni. Na tak način išče potrditev in preizkuša, kaj čutite do nje, saj očitno ni prepričana. Želi si vaše pozornosti, ki jo izsiljuje s spogledovanjem z drugimi, naključnimi omembami drugih moških, druženji in podobno. Vse samo zato, da bi si pridobila vašo naklonjenost, zato ji pokažite, da jo imate radi, sočasno pa ji povejte, da si ne želite tega v vajinem odnosu, ker si želite z njo graditi nekaj lepega, in to brez drugih.

Neprestano vas kritizira

Zbija vam samozavest, se neprestano pritožuje in nič ni ji prav, kar naredite. To je nevarna igra, v kateri lahko postanete negotovi, s tem pa vas bo lažje obvladovala, da boste plesali po njenih željah. V tem primeru je dobro, da ji že na začetku postavite meje in si ne dovolite, da komunikacija poteka pod nivojem. Lepo ji povejte, da ste pripravljeni na sklepanje kompromisov, ampak brez žaljenja in neprimernih opazk.

Ljubezensko bombardiranje 

Na vsak način vas želi prepričati, da je med vama nekaj posebnega, neprestano vas obletava, vam pošilja ljubezenska sporočila, izpoveduje romantična čustva in podobno. Želi vas prepričati, da je za vas sanjska izbira in je pripravljena narediti vse, da postane vaša. Ljudje, ki se zaljubijo takoj, se običajno zaljubljajo pogosto. Še prehitro se lahko zgodi, da tako hitro, kot je prišla, bo tudi odšla z novo ljubeznijo.

Pretirano navdušenje nad vami se običajno hitro konča.
Pretirano navdušenje nad vami se običajno hitro konča./ FOTO: Dreamstime

Ste samo njena rezerva 

Največkrat to pomeni, da ni povsem pri stvari, je izjemno previdna ali pa že ima nekoga, ki mu daje prednost pred vami. Pošilja vam seksi sporočila, a se nima interesa dobiti z vami, še več, na vsake toliko časa se odmakne. Vede se, kot da ji je nekaj do vas, vam daje upanje, ampak ničesar konkretnega. Če sama ni pokazala odločnosti, jo morate vi, če si želite postati še kaj več kot njena rezerva. Ne zapravljajte časa, ampak ji povejte, da vam je všeč in bi jo radi spoznali. Če vas zavrne ali kot tisočkrat poprej najde nov izgovor, pa se ji samo lepo zahvalite in pojdite naprej.

Torej, od vas je odvisno, ali ste se pripravljeni igrati v dvoje, saj se igrajo bolj ali manj čustveno nezrele osebe, ki so negotove in nesamozavestne. Mogoče je čas, da jim preprosto rečete: Konec igre.