Moskisvet.com
WP8

Tehnologija

Začetne težave najnovejših različic

J.P.
10. 12. 2012 08.25
5

Operacijska sistema Windows Phone 8 in Android Jelly Bean 4.2 se ukvarjata z začetnimi težavami. Po poročanju prvih uporabnikov naj bi se programske napake pojavile v različnih oblikah.

WP8
WP8 FOTO: Arhiv proizvajalca

Najnovejši Microsoftov mobilni operacijski sistem Windows Phone 8 povzroča uporabnikom nekaj sivih las. Pojavile so se porodne težave, ki zajemajo kar širok spekter. Največ preglavic povzroča ponovno zaganjanje mobilnih aparatov, ki se lahko pojavi povsem naključno. Uporabniki modela nokia lumia 920 in HTC windows phone 8X so težave že posredovali podpornim inženirjem. Prav tako so se pojavile težave s pretirano porabo energije, saj naj bi bil WP8 precej potratnejši od prvih pričakovanj. Težave so se za Microsoft pojavile ob nepravem času, saj naj bi nova različica prispevala k izboljšanim prodajnim uspehom, ki jih za zdaj še ni. Njihova prodaja se ne povečuje in konkurenta, kot sta iOS in Android, še vedno nadzorujeta trg.

Imajo pa določene probleme tudi uporabniki najnovejšega Androidovega OS Jelly Bean 4.2. Problemi se pojavijo ob določanju rojstnega dneva v stikih, pri čemer je v koledarju izbrisan mesec december. Ko smo že pri težavah operacijskih sistemov, naj omenimo, da so se tudi uporabniki iOS 6 pritoževali nad določenimi težavami. Očitno se operacijski sistemi razvijajo tako hitro, da so težave postale del razvojnega procesa. Kot vedno bo na posodobitve in odpravo napak treba počakati nekaj časa.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414