Moskisvet.com
YouTube

Tehnologija

YouTube na TV preprosto kot še nikoli

S.C.
07. 03. 2013 08.36
6

Končno je na voljo nova različica namenskega predvajalnika za YouTube na operacijskem sistemu Apple iOS za preprostejšo povezavo in prikaz "filmčkov" iz mobilnikov na izbrane pametne televizorje.

Aplikacija YouTube za iOS od nedavnega lahko pošilja vsebine neposredno na TV. Za to morate seveda imeti prav poseben TV-sprejemnik; kot je sporočil Google, bodo najprej podprti televizorji proizvajalcev LG, Sony in Panasonic, v prihodnjih mesecih pa bo seznam še daljši; prav tako pa lahko pošiljate videovsebine YouTube na Xbox 360 in konzole PlayStation 3.

Ta funkcija je že dlje časa na voljo na androidnih napravah, tako da lahko zdaj skoraj z vsakim telefonom "streamate" video na "pametni" televizor, ne da bi potrebovali dodatne aplikacije ali opremo. Na ta način naj bi zmanjšali zapletenost gledanja vsebin YouTube na TV, ki je bilo do sedaj precej nerodno. Tako lahko pravzaprav mobilnik uporabite kot daljinski upravljalnik, s katerim upravljate YouTube. Vse, kar potrebujete, sta omrežna povezava Wi-Fi in podprta naprava.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369