Moskisvet.com
Find my phone

Tehnologija

Pametni telefon lahko zaščiti vaš avtomobil

A.M.
06. 05. 2013 08.31
5

Časi glasnih in nadležnih avtomobilskih alarmnih naprav, ki so zagnale peklenski trušč vsakič, ko jih je zamajal lahen vetrič, so mimo. Za tiho in učinkovito zaščito vašega avtomobila danes potrebujete le pametni mobilni telefon.

Find my phone
Find my phone FOTO: Arhiv proizvajalca

Vse, kar potrebujete za učinkovito zaščito vašega avtomobila, je pametni telefon. Predhodno na napravo namestite brezplačno aplikacijo 'Find my iPhone' oz. 'Find my Android', poskrbite, da bo baterija dovolj napolnjena in da bo telefon očem skrit. Aplikacija v prvi vrsti ni namenjena iskanju ukradenih avtomobilov, je pa več kot dovolj učinkovita.

V primeru, da vam odtujijo avtomobil, lahko s pomočjo druge pametne naprave odkrijete natančno lokacijo. S preprostim tekstovnim sporočilom lahko aktivirate glasno zvonjenje izgubljene naprave ali pa preverite trenutno lokacijo. Ob vsakem poskusu izklopa ukradene naprave ali menjave SIM-kartice, vas aplikacija samodejno obvesti o zadnji shranjeni lokaciji. Učinkovita in poceni zaščita za vaše pametne naprave in prevozna sredstva.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479