Moskisvet.com
Ohišje za prave moške

Tehnologija

Končno pravo ohišje za prave moške

A.M.
03. 03. 2013 22.37
4

Je že tako, da se lažje prebijemo skozi dan brez denarnice, kakor brez mobilnega telefona. Kupček komunikacijske tehnologije prevzema vedno več uporabnih funkcij, tokrat pa so mu namenili še najpomembnejšo.

Ohišje za prave moške
Ohišje za prave moške FOTO: Arhiv proizvajalca

Ohišje za mobitel, z diskretno integrirani odpiračem za steklenice! Ideja, zrela za Nobelovo nagrado - mobilni telefon je vedno pri roki, da z njim lahkotno in v stilu odprete steklenico sebi in svojim prijateljem.

Ovitek so izdelali pri podjetju ’XGearlive’, nosi pa pomenljivo ime ’Fortress 2’, ki z odpiranjem osvežilnih pijač nima neke strašne povezave. Sekundarna funkcija ’pivskega’ ovitka je zaščita vašega pametnega telefona. Izdelan je iz aluminija, ki ga uporabljajo pri izdelavi letal. Zaščitno ohišje je opremljeno s posebnim mehanizmom za hitro montažo in demontažo, zaenkrat pa je z njim moč zaščititi izključno Applove izdelke. S ceno 80 evrov nikakor ni poceni, vaši zobje, robovi pohištva in talne obloge pa vam bodo gotovo neizmerno hvaležni, če boste naslednjo steklenico odprli na ’civiliziran’ način.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 403