Moskisvet.com
varanje - 1

Erotika

Kakšno sramoto ji je naredil!

N.J.
12. 03. 2015 08.30
13

Moški je našel prav poseben način, kako se maščevati ženi, za katero je sumil, da mu ni zvesta. Ni delal drame, ni se prepira in ne, ni je varal iz jeze.

Kot poroča San Francisco Globe, je v njihovo uredništvo eden izmed bralcev poslal pismo, v katerem je opisal svoje nenavadno sladko maščevanje nezvesti ženi. Moški je zaradi nenavadnega vedenja žene predvideval, da ga ta vara. Njegovi sumi so se izkazali za upravičene in skoval je načrt, kako se ji maščevati.

Zbral je bližnje sorodnike, skupaj jih je bilo 8, ženini mami pa naročil, naj prinese torto k njima v stanovanje, da bi presenetili njegovo ženo za rojstni dan. Ko je odklenil vrata, so vsi hkrati zavpili: »Presenečenje!«, žena pa se je pred množico sorodnikov, ki za skrivni načrt prevaranega moža niso vedeli, pojavila gola – v spremstvu ljubimca. Kot piše bralec, je sledilo eno samo vpitje, medtem ko se je osramočeni ljubimec hitel obleči. »Verjetno je vsem jasno, da je to eno najlepših daril, kar sem ji jih kdaj poklonil,« je zaključil moški.

Žena se zagotovo ne more strinjati z njim, Je pa to zagotovo darilo, ki ga ne bo nikoli pozabila.

varanje - 3
varanje - 3 FOTO: Facebook


 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376