TELOVADBA

To so Ronaldove skrivnosti uspeha

29.05.2018, 11:39
1
Legendarni nogometni as Real Madrida Christiano Ronaldo je še vedno v top formi. Pri tem pomembno vlogo igra njegova dieta.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo/ FOTO: AP

Real Madrid je v minulem tednu zmagal v Ligi prvakov proti Liverpoolu. Zvezdnik Reala Christiano Ronaldo močno pazi na prehrano, ki jo zaužije tekom dneva.

Kot veš, je zajtrk za športnike najpomembnejši obrok dneva. Chrisitano zaužije dovolj kalorij, da ima energijo do kosila. Kot pravi Business Insider, nogometni zvezdnik v tipičnem jutru poje šunko, sir, kosmiče, toast z avokadom, jogurt in krožnik sadja. Celoten obrok pa poplakne s sveže stisnjenim pomarančnim sokom ter kavo.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Ronaldo pravi, da je ena izmed njegovih skrivnosti uspeha redno prehranjevanje. Priznal je, da na dan lahko zaužije do šest obrokov.

Za kosilo rad je ribo. Njegova najljubša jed pa je bacalhau a braz. Gre za poln krožnik polenovke, čebule, krompirja in umešanih jajc. Po besedah vodje portugalske nacionalne ekipe je Ronaldo ljubitelj brancina in mečarice.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Ima bolj skromne malice. Velikokrat je kar sardine s kruhom.

Drug ključni element Ronaldovce diete so proteini. "Izogibam se stvari, ki so slabe za moje zdravje. Govorim o alkoholu, sladkih pijačah in predelani hrani."

"Jem polnovredno hrano, kot je sadje in zelenjava, polnovredne žitarice in kakovostne proteine," pravi Christiano.

Ko sedi v restavraciji, pa naroči obilen zrezek s solato. Je tudi ljubitelj tune, jajc, krompirja. Ob redkih priložnostih si privošči tudi kalamare.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

posojila386
04.07.2018, 6:02:30
Financiranje in naložbe Pozdravljeni, jaz sem gospod Ivan Tomaslavič, poslovnež s slovenskim poreklom, a prebivam v Faso. Strinjam se, da vam pomagam v znesku od 5000 € do 10.000.000 € s stopnjo 3% letno in s trajanjem od 1 do 30 let E-pošta: posojila386@gmail.com Viber: +22 995608568