moskisvet
ZABAVA

Opazite razliko? To je iraški Ronaldo, Portugalčev dvojnik

15.04.2019, 7:23
2
Podobno kot njegov največji tekmec Lionel Messi, ima tudi Cristiano Ronaldo na Bližnjem vzhodu svojega dvojnika. Kajti tako kot je iranski študent Reza Parastesh na las podoben argentinskemu velemojstru nogometa, je tudi 25-letni Iračan Biwar Abdullah zrcalna slika portugalskega virtuoza.

Ronaldov ''izgubljeni brat'' v domovini uživa slavo, zaenkrat pa ne tudi bogastva na katerem sedi njegov bolj slavni dvojnik, ki trenutno zabija gole za italijanski Juventus. Čeprav vedno bolj popularni Iračan ne dela na zelenici, pač pa na gradbišču – je namreč gradbeni delavec – uživa v amaterskem igranju nogometa, le da z njim ne služi milijonov.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Ronaldo izdal pravi razlog, zakaj je zapustil Real

Zato pa njegova popularnost na družbenih omrežjih strmo raste, vse več ljudi pa ga tudi prepozna na ulicah Sorana (mesto na severu Iraka blizu tromeje s Turčijo in Iranom), kjer živi, in prosi za fotografijo, sam pa si želi resničnega Ronalda nekoč spoznati v živo.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Zdaj že lokalni zvezdnik sicer izhaja iz revne družine. Njegov oče je bil vojak v kurdski vojski Peshmerga, Abdullah pa je moral pustiti šolo, da je pomagal preživeti svojo družino. Neverjetna podobnost z Ronaldom mu je prinesla lokalno slavo.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Mungoss
18.04.2019, 21:21:22
Niti pod razno mu ni podoben !
Sha6ow66
16.04.2019, 16:02:14
+1
Niti malo mu ni podobn lol