moskisvet
ZABAVA

Tanja Žagar počne, česar se ne sme!

18.03.2019, 8:13
4
Vajeni smo, da so besedila pesmi, ki jih prepeva Tanja Žagar, pogosto malce navihana in dvoumna, a kljub temu marsikdo ni bil prepričan, kaj dejansko pomeni ’dadi ladi’. Zdaj je pevka, ki se je sinoči z Arnejem Ivkovičem prvič zavrtela na plesnem parketu šova Zvezde plešejo, razkrila tudi to skrivnost.

"Sprašuješ me, če bom pijačo, ja, seveda, pa mogoče rečem da, dadi ladi," v pesmi Dadi ladi prepeva vedno nasmejana Tanja Žagar. Prav na omenjeno pesem se je sinoči v ritmih cha-cha-cha-ja zavrtela z Arnejem Ivkovičem, mi pa smo jo že med plesnimi vajami obiskali v studiu, kjer tudi njen soplesalec ni bil prepričan, ali razume pravi pomen pesmi.

Tanja Žagar je Arneju razložila pomen besedne zveze 'dadi ladi'.
Tanja Žagar je Arneju razložila pomen besedne zveze 'dadi ladi'./ FOTO: Miro Majcen

Njen odgovor si lahko ogledate v videu, očitno pa je govor o početju nečesa, česar se ne sme.

Tanja in Arnej sta sinoči, čeprav sta zaplesala prvič, sodnike že navdušila. Katarina Venturini ju je zelo pohvalila in njun ples opisala kot fantastičen, medtem ko je Andrej Škufca njun cha-cha-cha opisal kot soliden, Tanjo pa je pohvalil predvsem za njene hitre obrate. Na koncu večera sta Tanja in Arnej osvojila 24 točk in se uvrstila na drugo mesto za Tino Gorenjak in Miho Vodičarjem, ki sta osvojila 26 točk. Zamujene oddaje letošnje sezone šova Zvezde plešejo si lahko ogledate na VOYO, kjer vas letos čaka tudi oddaja v znakovnem jeziku.

Tanja in Arnej sta osvojila 24 točk.
Tanja in Arnej sta osvojila 24 točk./ FOTO: Miro Majcen

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

24UBRISAN
19.03.2019, 22:13:30
+4
Bolj bedastih člankov ne premorete?
JE-BI-GA
19.03.2019, 10:30:56
+18
šus od šusa!!
Karantanija
19.03.2019, 8:52:54
+42
DADI LADI - višek inteligence
MojsterSplinter
19.03.2019, 12:45:00
+9
Pa dobro, ne kandidira za Nobelovo... pač pevka je, luštna in simpatična.