moskisvet
NOVICE

Nova resnica o Trumpu: rad je imel prsate Evropejke, pivo in vodko

03.07.2019, 8:33
7
Donald Trump vselej rad poudari, da nikoli ni pil alkohola, saj se je želel izogniti usodi starejšega brata Freddyja, pilota, ki ga je alkohol stal življenja. Leta 1981 je umrl star zgolj 43 let. Ker se je v preteklosti redno udeleževal divjih zabav, tudi v slovitem Studiu 54, je malokdo verjel, da Trumpove trditve držijo in v najnovejši knjigi, ki razkriva marsikaj novega in zanimivega o aktualnem ameriškem predsedniku, The Method Behind Madness, to številni zanikajo.

Nova knjiga o aktualnem ameriškem predsedniku Donaldu Trumpu zagotovo ne bo povšeči. Trumpa, ki je v svoji karieri večkrat trdil, da v življenju ni okusil kapljice alkohola, so zdaj številni postavili na laž. V knjigi Allena Salkina in Aarona Shorta, s polnim naslovom The Method Behind Madness: Donald Trump's Ascent as Told by Those Who Were Hired, Fired, Inspired – and Inaugurated, avtorja trdita, da je Trumpovo udejstvovanje na klubski in družabni sceni v devetdesetih vključevalo tudi alkohol. ''Treznost je bila samo del njegovega lika,'' trdi Short, nekdanji novinar New York Posta, ki dodaja, da je imel Trump najraje žganje in pivo.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

To je v popolnem nasprotju s Trumpovimi trditvami, ki je pred leti za Esquire dejal, da nikoli ni prižgal cigarete in pil alkohola in da ne želi piti niti kave. Leta 2018 je na tiskovni konferenci med zagovarjanjem kolega Bretta Kavanaugha zatrdil: ''Nikoli si nisem privoščil piva. To je moja najboljša lastnost. Ne pijem. Nikoli nisem spil kozarca alkohola. Si predstavljajte, kaj bi bilo, če bi? Bilo bi hudo,'' je nasmejal zbrane.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Na laž ga postavlja tudi Michael Ault, lastnik nočnih klubov v devetdesetih, Spy Bar and Chaos na Manhattnu, ki pravi, da se je človek ob Trumpu počutil, kot bi mu nekdo vseskozi nekaj prodajal. ''Govoril je o svojih uspehih, kako je vse ustvaril iz nič. Ko je odpiral kazinoje Atlantic City, je govoril, kako veliki bodo in da ne bo boljših. Nikoli me ni vprašal, kako sem, vseskozi pa je bil pripravljen govoriti o sebi. Mogoče si tak, če si nepremičninski mogotec, a želel bi si, da bi kdaj to izklopil in vprašal, kako si, kaj počneš. Bilo je dolgočasno.''

PREBERI ŠE
Trump izbral nove barve za predsedniško letalo

Da je bil Trump obkrožen z alkoholom, je potrdil tudi Laraby, natakar v številnih nočnih klubih v devetdesetih. ''Pil je za šankom. Prišel je z Johnom Casablancasom. Rad je imel natakarice. Naročal je lahko pivo (nekaj med brezalkoholnim pivom in lagerjem, op. p.), običajno Miller Lite in Bud Light. John je naročal vodko in podobne pijače. Če jima je uspelo pritegniti pozornost mladih prsatih Evropejk, sta naročila kakovostno steklenico vina, včasih tudi šampanjec in se prestavila za mizo. Pivo je pil iz steklenice. Ujčkal ga je. Četudi sta ostala več ur, je spil največ tri piva,'' se spominja Laraby.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

"John je bil res prijazen do deklet, medtem ko je bil Trump čudaški. John je bil njegov 'wingman', ki mu je pomagal, da je imel spolni odnos,'' nadaljuje Laraby. ''Pil je šampanjec, vodko in liker, ne toliko pivo. Lahko se motim, a sam ga s pivom nisem videl,'' pa razlaga Ault. ''Ni dajal visokih napitnin,'' je bil razočaran Laraby. Četudi je veliko spil, je natakarju pustil le slaba dva evra (dva ameriška dolarja). ''Želel sem ga ubiti,'' je bil takrat jezen Laraby.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

''Dekletom smo vsak večer plačali, da so prišla. Modne agencije in njeni lastniki so bili na naši plačilni listi. Ko so bila prisotna vsa ta dekleta, je to privlačilo druga dekleta,'' ženskarsko plat Trumpa razgalja Ault. Ustanovitelj agencije ID Models, Paolo Zampolli, ki je spoznal Trumpa in Melanio, se spomni tistega usodnega večera v klubu Kit Kat. ''Melania, naj ti predstavim Donalda,'' je dejal. ''Na mizi sta bila šampanjec in vodka, a gospod Trump je pil zgolj Diet Coke(spil naj bi 12 pločevink na dan, op. p.). To pije, odkar ga poznam. Bila je to zabava v času tedna mode. Melania je bila uspešen model – spoznal sem jo v Milanu. Povabil sem jo v New York. Redno se je družila z mojim dekletom, jedla zdravo in telovadila. Dva tedna kasneje sem na večerjo povabil Roberta Cavallija, Donald in Melania pa sta prišla skupaj,'' se spominja Zampolli.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Nedoh
03.07.2019, 19:39:51
+1
Slovenci pa imajo radi deske
awontuwej
03.07.2019, 19:33:19
+2
Če ima rad vodko, je to še en dokaz več, da simpatizira z Rusi... (prsateevropejke&vodkapresss)
hisne
03.07.2019, 12:44:29
-2
on je pa je še devičnik..............................
bebo2
03.07.2019, 11:35:06
+22
le kdo nima rad prsatih evropejk, tudi jaz jih imam!
janez139
03.07.2019, 10:58:22
+5
Bravo slovenski zet!
Maxx365
03.07.2019, 9:31:12
+12
Patološki lažnivec.
Perivnik
03.07.2019, 19:33:16
+4
Če ga je volilo zadostno število Američanov, potem ni "tako zelo slab človek" ali pa volivci nimajo pravega občutka za kandidate.