moskisvet
VISOKI OBRATI

To so avtomobili, ki narekujejo trende

10.06.2019, 10:05
Sanjate, da bi svoj avtomobil obvladali kot največji akcijski junaki? Današnji avtomobili res še ne letijo, ampak veliko stvari naredijo že namesto vas (ne vključuje dogajanja na zadnjih sedežih). Mislijo na vašo varnost, udobje, užitek in vam izpolnijo skoraj vse želje, tudi tiste, za katere niste niti vedeli, da jih imate. Preverite v nadaljevanju.

Trende narekujejo proizvajalci avtomobilov in uporabniki, ki s svojimi zahtevami in načinom življenja sooblikujejo avtomobilski svet oziroma še več … Vplivajo na vašo prihodnost.

Sodobni človek preživi ogromno časa v avtomobilu, zato še bolj ceni kakovost, s katero se lahko pohvalijo vozila z dolgoletno tradicijo.Legendarna znamka Opel praznuje 120 let in se ponaša z najdaljšo tradicijo na svetu v avtomobilski industriji. Pod njihovim okriljem so nastali fenomeni tistega časa, ki med pravimi ljubitelji jeklenih konjičkov niso pozabljeni do danes.

Opel GT je na ceste pripeljal kot sanjski avtomobil.
Opel GT je na ceste pripeljal kot sanjski avtomobil./ FOTO: Dreamstime

Opel Patentmotorwagen 'System Lutzmann',prvi Oplov avtomobil, je bil že v 19. stoletju oblazinjen z usnjenimi sedeži, medtem ko so se konji šele dobro preselili pod pokrov motorja. Z motorjem s štirimi konjskimi močmi je Oplov vzpon nadaljeval Opel 4/12 PS 'Laubfrosch', ki sta mu sledila šeOpelP4in Opel Kadett.Ta je že imel samonosno jekleno karoserijo, posamezno vzmetenje sprednjih koles in hidravlične bobnaste zavore.Opel GTje na ceste pripeljal kot sanjski avtomobil leta 1968, ko so moški nosili vpadljive barve in kričeče vzorce. To so bila nora 70., ki so bila še posebej divja, če ste imeli v svoji garaži športni avtomobil. 

Iz preteklosti so med prvimi pripeljali dostopnost napredne tehnologije, karavana, katalizator, aerodinamiko, zračne blazine, klimatsko napravo, povezljivost s sodobnimi napravami, LED matrične žaromete, električna vozila in najpomembnejše … Drzno vizijo prihodnosti.

Opel Grandland X je izjemno zaželen.
Opel Grandland X je izjemno zaželen./ FOTO: Dreamstime

Avtomobilski razvoj je napredoval z bliskovito hitrostjo in še vedno napreduje. Prihajajo nove prodajne uspešnice in pred kratkim se je razkrila Oplova električna različica 6. generacije Corse - Opel Corsa - e, ki je dvignila veliko prahu in je bila do zadnjega skrbno varovana skrivnost. Njena električna različica naj bi bila izjemno zmogljiva, ampak bo treba še počakati naslednje leto, da zapelje tudi na naše ceste.

Osvetljena prihodnost.
Osvetljena prihodnost./ FOTO: Profimedia

Do popolnega užitka

Po letih izkušenj in inovacij so danes Oplovi avtomobili opremljeni z najnovejšo tehnologijo in zagotavljajo prijetno vožnjo po vseh evropskih cestah. Izjemno vidljivost so dosegli z naprednimiIntellilux LED matričnimi žarometi, ki intenzivnost svetlobe prilagajajo vsem razmeram na cesti in omogočajo sproščeno vožnjo tudi v nočnih urah. Žarometi se samodejno prilagajajo nasproti vozečim voznikom in preprečujejo slepljenje ostalih udeležencev v prometu. Za dodatno varnost so poskrbeli s sistemom za nadzor mrtvega kota in s kamero za prepoznavanje prometnih znakov in hitrostnih omejitev. Svojega voznika razvajajo še z ergonomskimi in udobnimi sedeži s potrdilom AGR (Akcija za zdrav hrbet), saj je danes avtomobil veliko več kot samo prevozno sredstvo. Današnja vožnja vam omogoča neizmeren užitek, ki ga lahko doživite tudi sami med 5. in 22. junijem v njihovih salonih.

Nagradna igra

Za sodelovanje v nagradni igri med5. in 22. 6. 2019 obiščite Opel salonein opravite cenitev vašega vozila in se zapeljite na testno vožnjo s sanjskim Oplom. Srečno naključje bo poskrbelo, da bo 120-dnevna uporaba elegantno-zapeljivega enega od treh Opel Crossland Xprav vaša.

Odpeljite svojega Opla Crossland X.
Odpeljite svojega Opla Crossland X./ FOTO: Dreamstime

Fenomen športnih terenskih vozil

Pri Oplu so zgodaj prepoznali željo uporabnikov, da si želijo sedeti malce višje in uživati v dolgih potovanjih. Sodobni Opel Crossland Xzdružuje osupljivo obliko z vodilnimi inovacijami in je pravo mestno terensko vozilo za uresničitev vaših želja in zahtev. 

Navdušil bo vse po vrsti, od starejših do malo mlajših, sajje preprosto 'in'.Z njim imate boljši pregled, deluje močan, zanesljiv in nepremagljiv. Z malo sreče vas bo odpeljal v svet, kjer je vožnja resnično užitek. Želite spoznati še ostale članeOplove družine, na primerGrandland Xali Astro, ki je pred tremi leti osvojila naziv evropski avto leta?Več informacij najdeteTUKAJ.

Opel praznuje in obdaruje s prihranki do 4.800 eur in DARILNIM PAKETOM 3x120 eur ter nagradno igro!
Opel praznuje in obdaruje s prihranki do 4.800 eur in DARILNIM PAKETOM 3x120 eur ter nagradno igro!/ FOTO: Arhiv proizvajalca

Privoščite si svojegaOpla in si priznajte, da si želite vse in še več. 120-letne izkušnje so pripomogle, da je svet avtomobilov lepši in predvsem še boljši. "Prihodnost pripada vsem."

Opel Crossland X
Opel Crossland X/ FOTO: Arhiv proizvajalca

Sponzorirana objava