moskisvet
ŠPORT

Ilka po plavanju smuknila v ...

14.05.2019, 21:14
0
Pričakovali bi, da bo sredi maja že dovolj toplo, da se bomo lahko po mestu sprehajali v kratkih rokavih. Toda Ledeni možje so še enkrat več pokazali svoje zobe in iz omar smo morali potegniti zimska oblačila. Tista, ki jih je Ilka Štuhec najbolj vajena, a jih ima tudi ona očitno že vrh glave.

Vsaj tako gre brati njen zapis pod objavo na Instagramu, kjer je pod fotografijo, na kateri je dodobra ''zadekana'', sarkastično zapisala, ''primerna oprava po plavanju'', s čimer je želela povedati, da je nekoliko premraz za ta letni čas. Ilka Štuhec sicer uspešno okreva po poškodbi kolena in načrtuje povratek v beli cirkus.

PREBERI ŠE
Ilka Štuhec oblekla kopalke in veselo skočila v morje

Za Štuhčevo je bil danes sicer velik dan, saj je predstavila nova člana svoje ekipe, ki je po koncu lanske sezone doživela remont. Poslovila sta se trener Grega Koštomaj in kineziologinja Anja Šešum, vrzel pa sta zdaj zapolnila strokovnjak za kondicijsko pripravo Janez Gril in fizioterapevt David Kukovec. Edini manjkajoči člen ostaja trener, čigar ime pa še ni znano. Z Grilom bo Štuhčeva opravila ključne kondicijske priprave pred sezono, Kukovec pa bo v sezoni 2019/20 tudi na poti z ekipo in bo med drugim nadziral kondicijski program.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.