moskisvet
ŠPORTI Z ŽOGO

Najbolj atraktivna zabijanja Luke Dončića

10.04.2019, 8:02
0
Ne mine praktično večer, ko Luka Dončić v ligi NBA ne bi navdušil s svojim potezami in nas pustil odprtih ust. Bolj kot vse navdušujejo njegova raznovrstnost, njegov širok razpon znanja in inteligenca, s katero vedno najde način, kako razorožiti nasprotnikovo obrambo in napolniti statistiko tudi svojih soigralcev.

Redni del sezone se nezadržno bliža koncu in za slovenskim košarkarskim čudežem je uspešna prva sezona v najmočnejši košarkarski ligi na svetu. Ne le, da se mu nasmiha naziv novinca leta, že v krstni sezoni je popravil marsikateri statistični podatek in pustil neizbrisljiv pečat.

PREBERI ŠE
Ste videli, od kod je Luka Dončić zadel koš?

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Pred koncem rednega dela si oglejte aktraktivna, nekajkrat že kar živalska zabijanja, ki smo jih v ligi NBA sicer bolj vajeni od temnopoltih igralcev, pod katere se je podpisal sam Dončić in z njimi na noge spravil celotno dvorano. Katero je pa vas najbolj navdušilo?

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.