moskisvet
SKRIVNOSTI

Nezemljani so med nami in se s človekom že razmnožujejo

28.04.2019, 11:27
8
So Nezemljani resničnost ali le plod človeške domišljije? Korejski akademski profesor v svoji novi knjigi trdi, da so Nezemljani ne le prisotni med nami, ampak da se tudi že razmnožujejo s človeško raso, z namenom, da bi ustvarili hibridno vrsto, ki bo rešila naš planet in celotno biosfero.

Dr. Young-hae Chi, predavatelj korejščine na inštitutu za orientalske študije Univerze v Oxfordu, je prepričan, da bo hibridna vrsta rešila svet pred pogubnimi posledicami podnebnih sprememb. Chi je možnost obstoja Nezemljanov na Zemlji prvič omenil na predavanju leta 2012, ko je govoril o ugrabitvah Nezemljanov in ekološki krizi, pri tem pa se naslanjal na ugotovitve ameriškega strokovnjaka za ugrabitve, ki je trdil, da je osnovni namen Nezemljanov kolonizacija planeta s križanjem ras in nastankom hibridne vrste.

Nezemljani so že med nami, po beseda Chija tega samo opazimo ne.
Nezemljani so že med nami, po beseda Chija tega samo opazimo ne./ FOTO: Dreamstime

Svoje ugotovitve je zdaj prelil v knjigo Obiski Nezemljanov in konec človeštva (v korejščini), v kateri trdi, da obstaja močna korelacija med podnebnimi spremembami in ugrabitvami Nezemljanov. Pravi, da je identificiral štiri vrste Nezemljanov – majhne, visok in napihnjene, luskaste s kačjimi očmi ter insektom podobne. Slednji naj bi bili na vrhu piramide in dajali ukaze. Kljub primitivnemu videzu, ki močno spominja na podobe Nezemljanov iz filmov kot so Možje v črnem, pa naj bi bila to izjemno inteligentna bitja. V knjigi tudi navaja, da se vesoljci na Zemlji pojavijo, ko se le-ta sooča s problemi epskih razsežnosti, kot sta globalno segrevanje in jedrska vojna, hibridna vrsta pa naj bi bila odgovor na trenutne grožnje človeški civilizaciji.

PREBERI ŠE
Tako na Marsu zveni potres!

Chi naprej navaja, da Nezemljani že živijo med nami in da se že tudi razmnožujejo z ljudmi in sicer z namenom ustvariti izjemno inteligentno hibridno vrsto, ki bo sposobna ustaviti podnebne spremembe in posledično rešiti človeško raso pred pogubo, da pa tega zaradi omejitev naših organov nismo sposobni videti. Seveda pri tem ne gre za kakšen poseben altruizem s strani Nezemljanov. Tega ne počno zaradi nas, ampak zaradi obstoja lastne vrste, saj si z nami delijo velik del biosfere.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Toda zakaj se sploh zapletati z ljudmi? Chi ima tri teorije. Morda je človeški DNK ključen za njihovo preživetje; morda želijo ustvariti vrsto, ki bo sposobna preživeti bodoče naravne katastrofe; morda pa želijo ustvariti bodočega superinteligentnega vodjo. Pravi, da intenzivno išče dokazi, ki bi podprli njegovo teorijo.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

blazboss
28.04.2019, 21:54:42
+4
jst bi tut to kadil
rokometač
28.04.2019, 21:15:44
+2
Ene par jih poznam
PSIHOTERAPEVT
28.04.2019, 18:44:36
-3
Ta ni normalen ;)
allcolours
28.04.2019, 17:29:48
+4
Vi niste normalni novinarji za taksne clanke. Katastrofa.
diocles
28.04.2019, 16:45:48
-1
zakaj bi jih pa CIA hotle skrivat a ne bi blo dobr prestrašit ljudi in več denarja za orožarski lobij
Diablo69
28.04.2019, 14:22:34
+48
za nekatere osebe maš res občutek da so z drugega planeta..
retropil
29.04.2019, 9:01:40
+5
ampak ne zaradi njihove ekstremne inteligence. prej obratno
KAPIBARA
30.04.2019, 12:29:03
@ dia - Tisti v skupščini so že ??- zihr..!!