moskisvet
VISOKI OBRATI

Dončić Porscheja zamenjal za Maseratija

30.08.2019, 12:56
13
Luka Dončić pridno ne polni le košarkarske statistike in vitrine z lovorikami, pač pa tudi soj vozni park, saj se je ta povečal za Maseratija.

Porsche 911 turbo S, Mercedesom GLE 63 S, fičko, zdaj pa še Maserati. Luka Dončić ima res sladke skrbi, ko mora izbrati svoje prevozno sredstvo.

PREBERI ŠE
NBA urnik: kdaj se bodo Slovenci udarili med seboj?

Vsi, ki pozorno spremljate njegove zgodbe na Instagramu, veste, da Luka s sledilci redno deli utrinke z voženj in skladbe, ki jih posluša med njo ter pri tem snema armaturo. Na zadnjem posnetku je bila ta drugačna, z znakom trizoba, ki je simbol prestižne znamke Maserati. Dončić je namreč postal ponosen lastnik novega prestižnega superšportnika.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Prvi zvezdnik ekipeDallas Mavericks se bo očitno na treninge in domače tekme od zdaj vozil z Maseratijem, točneje z modelom 2019 GranTurismo MC. Ta se ponaša z impresivnimi številkami, saj pod pokrovom skriva 4,7-litrski motor, ki bruha 454 konjskih moči in preko šeststopenjskega avtomatski menjalnika moč prenaša na zadnjo os, od 0 do 100 km/h pa se izstreli v 4,9 sekunde.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Ni znano ali je Dončić avto kupil ali ga dobil v dar, a vse kaže, da slednje, vsaj sodeč po zahvali avtohiši Essence Maserati. Drzni konjiček se ponaša z astronomsko ceno, saj se začenja pri 312.000 evrih (345.000 ameriških dolarjih), z novim lastnikom pa se je pohvalil tudi Rami Rassas, generalni direktor podjetja Essence Maserati, ki mu je Dončić v zahvalo podaril podpisan dres.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke