moskisvet
NOVICE

Francoska vojaka premerila vročo Melanio

26.08.2019, 12:46
8
Ni skrivnost, da je Melania Trump kljub ne več rosnim letom prava lepotica in še naprej obrača poglede moških. Te dni se s svojim soprogom Donaldom Trumpom mudi na vrhu G7 v Franciji, ob pristanku predsedniškega letala, kjer so zakonca sprejeli z vojaškimi častmi, pa ob mimohodu povzročila, da sta dva francoska vojaka za hip pozabila na svojo dolžnost.

Prva dama ZDA, Melania Trump, se te dni mudi v Franciji, kjer spremlja ameriškega predsednika Donalda Trumpa na tridnevnem vrhu G7. Par je na jugozahod Francije v letoviški Biarritz prispel v svojem letalu Air Force One, ob prihodu pa so jima razvili rdečo preprogo in vojaški špalir. Slovenka z ameriškim potnim listom je izstopila v čudoviti rumeno beli obleki modne hiše Calvin Klein v vrednosti 585 evrov  (650 ameriških dolarjev) in roza čevljih legendarne znamke Christian Louboutin.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Melania je s svojim videzom še enkrat več ukradla vso pozornost Trumpu, a ne le javnosti, pač pa tudi možem, ki so ju varovali. Objektiv je namreč ujel dva sicer nepremična vojaka, ki ju je prva dama tako očarala, da se nista mogla upreti skušnjavi in sta ji sledila s pogledom, ko je bila tudi že mimo. Fotografija, na kateri pogledujeta za Melanio je medtem obkrožila svet, verjetno pa jima bofrancoska vojskatrgala od plače ali predpisala dodatne sklece.

PREBERI ŠE
Melania: miss mokre majice na dan neodvisnosti

Za srečanje s francoskim predsedniškim parom je 49-letna Slovenka iz obleke s podpisom Calvina Kleina skočila v precej dražjo Guccijevo kreacijo, ki je po ocenah modnih strokovnjakov vredna 3400 evrov. Z izbiro se je lepo dopolnjevala s prav tako elegantno ženo francoskega predsednika Emmanuela Macrona, Brigitte Macrone, ki je prav tako nosila obleko krem barve.