moskisvet
SVET

Ronaldo troši milijone: takšno počitniško hišo si je omislil

30.07.2019, 8:35
4
Nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo si lahko privošči, karkoli mu srce poželi. Sodeč po izračunih revije Forbes, namreč sedi na 400 milijonih evrov. Zdaj je ta kupček rahlo skopnel, saj si je nedavno za 1,5 milijona evrov omislil počitniško hišo v španski Marbelli, ki leži na obali Sredozemskega morja.

34-letni portugalski nogometni velemojster Cristiano Ronaldo živi na veliki nogi in tega ne skriva. Svoj nepremičninski imperij, ki je ocenjen na 30 milijonov evrov, je pred dnevi povečal za posestvo v španski Marbelli (predel La Resina), za katerega je odštel poldrugi milijon evrov.

PREBERI ŠE
Nadal na veliko zapravlja: futuristični katamaran za kralja peska

Portugalec pa ni edini slavni obraz v mestu na jugu Španije, ki je v sendviču Malage in Gibraltarja, saj je njegov bližnji sosed nihče drug kot irski borec mešanih borilnih veščin, Conor McGregor, s katerim sta v zelo dobrih odnosih. Oba naj bi posestvi koristila kot počitniško destinacijo.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

In kaj je zvezdnik italijanskega Juventusa dobil za ta denar? Domovanje s štirimi prestižnimi spalnicami, kinodvorano, ''neskončnim'' bazenom, igriščem za golf, telovadnico in panoramskim razgledom na mesto.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Poleg nepremičnine v Marbelli Ronaldov nepremičninski ''vozni park'' šteje še posestvo v Madridu, Torinu, Lizboni in na rodni Madeiri.

Še več o Ronaldovi novi posesti lahko izveste na Dom in vrt.