moskisvet
NOVICE

Ne boste verjeli, kako izgleda danes

24.03.2019, 6:20
5
Vsakomur, ki je odraščal ob seriji Obalna straža, bodo v spominu za vedno ostale vroče scene v počasnem posnetku, v katerih privlačni igralci in mikavne igralke tekajo po peščenih, sončnih plažah Los Angelesa. Letos od pričetka predvajanja nanizanke mineva trideset let. Poglejmo si transformacijo takrat fatalne Nicole Eggert, ki je zavzela vlogo Summer Quinn.

Nicole je bila v devetdesetih letih prejšnjega stoletja smatrana kot seks simbol ameriške televizije. Najstniški dnevi, ko je nastopila v hit seriji Obalna straža, so že zdavnaj minili, igralka pa danes izgleda popolnoma drugače.

Nicole je bila v devetdesetih letih prejšnjega stoletja smatrana kot seks simbol ameriške televizije.
Nicole je bila v devetdesetih letih prejšnjega stoletja smatrana kot seks simbol ameriške televizije./ FOTO: Profimedia

Njeno hollywoodsko življenje je imelo veliko vzponov in padcev. Po velikem uspehu serije Obalna straža, je igralka doživljala karierno krizo. V začetku tisočletja se je pojavila v več serijah in filmih, vendar le v manjših vlogah. Njeno zasebno življenje je čez noč vzbudilo zanimanje javnosti, ko se je leta 2000 poročila z Justinom Herwickom, s katerim sta se dve leti kasneje ločila.

Najstniški dnevi, ko je nastopila v hit seriji Obalna straža, so že zdavnaj minili, igralka pa danes izgleda popolnoma drugače.
Najstniški dnevi, ko je nastopila v hit seriji Obalna straža, so že zdavnaj minili, igralka pa danes izgleda popolnoma drugače./ FOTO: Profimedia

Igralka je pozornost medijev ponovno vzbudila februarja lani, ko je igralca Scotta Baia obtožila spolnega nadlegovanja med snemanjem serije Charles in Charge v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. On je bil takrat star 25 let, ona pa 16. Po obtožbi je Scott na Facebooku objavil 16-minutni posnetek v katerem je vse obtožbe zanikal ter trdil, da Nicole le blati njegov ugled in da je bila njuna zveza popolnoma soglasna.

Njeno zasebno življenje je čez noč vzbudilo zanimanje javnosti, ko se je leta 2000 poročila z Justinom Herwickom, s katerim sta se dve leti kasneje ločila.
Njeno zasebno življenje je čez noč vzbudilo zanimanje javnosti, ko se je leta 2000 poročila z Justinom Herwickom, s katerim sta se dve leti kasneje ločila./ FOTO: Profimedia

Po velikem uspehu serije Obalna straža, je igralka doživljala karierno krizo.
Po velikem uspehu serije Obalna straža, je igralka doživljala karierno krizo./ FOTO: Profimedia

Scott Baio je bil v času domnevnega nadlegovanja star 25 let, ona pa 16.
Scott Baio je bil v času domnevnega nadlegovanja star 25 let, ona pa 16./ FOTO: Profimedia

Igralka je pozornost medijev ponovno vzbudila februarja lani, ko je igralca Scotta Baia obtožila spolnega nadlegovanja med snemanjem serije Charles in Charge v osemdesetih letih prejšnjega stoletja.
Igralka je pozornost medijev ponovno vzbudila februarja lani, ko je igralca Scotta Baia obtožila spolnega nadlegovanja med snemanjem serije Charles in Charge v osemdesetih letih prejšnjega stoletja./ FOTO: Profimedia

Njeno hollywoodsko življenje je imelo veliko vzponov in padcev.
Njeno hollywoodsko življenje je imelo veliko vzponov in padcev./ FOTO: Profimedia


 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Karantanija
24.03.2019, 12:47:25
+3
Smatrana? Ni druge slovenske besede?
Alex Trefalt
24.03.2019, 12:15:59
-2
nostalgija...?
Alex Trefalt
24.03.2019, 12:15:40
+1
...zdej se je vsaj spolnega nadlegovanja rešila.........klobasa.......
Bitcoin
24.03.2019, 11:19:26
+22
Nicoleje bila "smatrana" kot seks simbol, jaz pa "smatram", da je avtorju slovenščina španska vas...
Sentis
24.03.2019, 8:43:37
+24
Lepo se ponavljate. A to imate nastavljen opomnik? Da po pol leta isti članek ponovno objavite.