moskisvet
ZABAVA

Tragično življenje Playboyeve zajčice

24.03.2019, 10:30
3
Čeprav mineva že dvanajst let, odkar je nekaj mesecev pred svojim 40. rojstnim dnem zapustila ta svet, številni še niso pozabili razvpite Anne Nicole Smith, ki se je proslavila kot Playboyeva zajčica. Leta 1993 je celo postala ’zajčica leta’.

Rodila se je leta 1967 v Teksasu, starša, ki sta se kmalu po njenem rojstvu ločila, pa sta ji nadela ime Vickie Lynn Hogan. Sprva se je preživljala kot striptizeta, pred fotografski objektiv pa je prvič stopila leta 1992, ko je imela 24 let, in takoj postala Playboyeva zajčica meseca. Nemudoma je opozorila nase in ponudb za delo ji ni manjkalo.

Že pred medijskim uspehom se je komaj 17-letna Anna Nicoleporočila s kuharjem iz bližnje restavracije, v njunem osemletnem zakonu se jima je rodil sin Daniel, še bolj odmeven pa je bil njen zakon s 86-letnim poslovnežem. V času življenja se ji je rodila še hčiDannielynn, kruta usoda, za katero se pogosto zdi, da je Anno Nicole spremljala vse življenje, pa je poskrbela, da je njen prvorojenec Daniel umrl le tri dni po rojstvu hčerke. Zadnji meseci Anninega življenja so minili v znamenju boja za hčerko, saj je sama trdila, da je oče otroka nekdo drug, kot je dejansko bil, umrla pa je zaradi prevelikega odmerka mamil, ko je bilo hčerki le pet mesecev.

Njeno življenje je bilo polno vzponov in padcev, predvsem pa škandalov.
Njeno življenje je bilo polno vzponov in padcev, predvsem pa škandalov./ FOTO: Profimedia

Danes je 12-letna Dannielynn Birkhead znana kot otroška manekenka, ki se je na modnih brveh prvič pojavila že pri šestih letih. O svoji mami glede na svojo starost javno še ni govorila, se je pa njen oče v preteklosti že pošalil, da je enakega živahnega duha kot Anna Nicole in da ’traja vso večnost, da izbere pravi lak za nohte'.

Danes 12-letna Dannielynn je že pred 1. rojstnim dnem izgubila tako mamo kot brata.
Danes 12-letna Dannielynn je že pred 1. rojstnim dnem izgubila tako mamo kot brata./ FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

MajaZmaja007
26.03.2019, 15:05:06
+3
... se je pa njen oče v preteklosti že pošalil, da je enakega živahnega duha kot Anna Nicole in da ’traja vso večnost, da izbere pravi lak za nohte'. -> saj človek ne ve, kaj bi rekel ...
A si ti mal bogi
07.02.2019, 17:55:28
0
Sama se je ubila
dunja1
07.02.2019, 10:55:57
+13
Pa še 40 let minimum bi morala uživati svetouno slavo in bogatstvo ;( RIP darling❤️