moskisvet
FIT

Brutalen trening, ki so mu kos le najbolj vzdržljivi moški

16.04.2019, 8:25
0
Številni treningi obljubljajo maksimalne rezultate, a le redki so mož besede. Iščete vadbo, ki vas bo prignal do limita in izpolnila obljubo? Potem ste prišli na pravi naslov! Predstavljamo vam brutalen trening za učvrstitev celotnega telesa, s katerim boste aktivirali vse večje mišične skupine in to brez pripomočkov. Hitro boste spoznali, da vadbi ne pravijo zastonj ''The Sickener''. Špartanski trening v pravem pomenu besed za vas v nadaljevanju.

Trening koktajl, ki ga lahko pogoltnejo le najbolj trmasti in žilavi moški!
Trening koktajl, ki ga lahko pogoltnejo le najbolj trmasti in žilavi moški!/ FOTO: Dreamstime

Trening z lastno težo – to pomeni, da kot zunanjo obremenitev uporabljamo zgolj težo lastnega telesa, brez dodatnih uteži – je izjemno priljubljena oblika telesne aktivnosti. Je ne le prijazen do naše denarnice, saj ni treba plačevati za drag obisk fitnesa in kupovati vadbenih pripomočkov, ampak ga lahko prakticiramo kjerkoli in kadarkoli, najbolje pa zunaj na zraku.

Trening ''The Sickener'' ima kakopak vojaške korenine, njegov oče je namreč nekdanji marinec in raziskovalec Aldo Kane, ki pravi, da ''gre za logično sklenjen krog'' v katerem istočasno delamo na moči, vzdržljivosti in krepitvi srca in ožilja (kardio).

''The Sickener'' zahteva 5 ponovitev po:

- 20 poskokov s kolebnico, pri katerem kolebnico pri vsakem skoku zavrtite dvakrat ali 45 poskokov pri katerem kolebnico pri vsakem skoku zavrtite le enkrat;

- dva 20-metrska sprinta;

- 20 sklec;

- 20 počepov;

- 20 dvigov telesa (2 x 10)

- 20 vojaških poskokov (burpee)

- 20 trebušnjakov

PREBERI ŠE
To so najboljše vaje za mišičast hrbet

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.