moskisvet
EROTIKA

Uf! Lindsey Vonn seksi kot še nikoli!

10.05.2019, 13:27
4
Življenje v pokoju Lindsey Vonn očitno dobro dene, saj je videti seksi kot še nikoli. Ustreza pa verjetno tudi večini moških, saj jo bodo lahko zdaj večkrat videli v kopalkah kot v kombinezonu. Ameriška zvezdnica smučanja, ki se je po letošnji sezoni športno upokojila, očitno uživa v upokojenskem statusu. 34-letnica je tokrat navdušila z vročimi fotografijami za posebno izdajo športne revije Sports Illustrated.

Lindsey Vonn je blestela na belih strminah, po katerih se je vedno neustrašno zapodila, prav nič sramežljiva pa ni tudi pred objektivi. Tokrat je cunjice – že tretjič – odvrgla za revijo Sports Illustrated Swimsuit. ''Občutek je neverjeten! Ko so me prvič povabili k sodelovanju, sem bila šokirana. Nisem bila prepričana vase, manjkalo mi je samozavesti. Po tretji izdaji je res neverjetno, kako daleč sem prišla kot oseba. Končno sem dovolj samozavestna, kar se odraža tudi na fotografijah.''

PREBERI ŠE
Tako na dopustu uživa vroča Lindsey Vonn

Kot pravi, je najboljši del tega sodelovanja dejstvo, da potujejo po neverjetnih lokacijah in vse skupaj jemlje kot mini počitnice. Kljub temu pa se, kot pravi, še vedno težko spopad z dejstvom, da je upokojen. ''Vajena sem bila strogega urnika, zato se je težko privaditi, da stvari visijo v zraku. Še vedno sem sicer zelo zaposlena, a pridejo dnevi, ko sem moram prisiliti, da spim dlje in sem sproščena.''

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Za posebno izdajo revije Sports Illustrated so pozirale tudi številne legendarne lepotice kot sta Tyra Banks in Elle MacPherson. Revija je pod svojo objavo z Lindsey Vonn na Instagramu zapisala, da ''bomo Lindsey pogrešali na belih strminah, toda obožujemo Lindsey na plaži.” Večina moški se bo verjetno strinjala.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

johanca
13.05.2019, 8:00:35
fuuul lepa
disorderliness
12.05.2019, 20:16:01
+1
Lindsay je bila že bolj seksi in ne verjamem, da je zdaj, ko je v pokoju, bolj seksi kot še nikoli.
Desade
11.05.2019, 10:26:35
+12
Spet išče kakega črnega?
trdokuhanojajce
11.05.2019, 8:26:15
+6