moskisvet
EROTIKA

To so znaki, ki izdajo, da ženska hlini orgazem

16.04.2019, 8:00
2
Čeprav je vsak moški prepričan, da je mojster med rjuhami in svojo izbranko zna pripeljati do orgazma, pa je resnica včasih daleč od tega. Če ste tako prepričani v svoje sposobnosti, bodite prihodnjič pozorni na naslednje znake in videli boste ali ženska hlini orgazem ali ne.

Preden se širokoustite o tem, kako znate zadovoljiti žensko, se prepričajte, če v resnici ne želi samo ohraniti vaš ponos. Obstajajo namreč številni znaki, s katerimi prepoznate, da ženska orgazem hlini, stokanje in vzdihovanje pa je zgolj in le igranje.

Telesni znaki, ki razkrivajo hlinjenje orgazma

Pravzaprav se je treba stvari lotiti z drugega zornega kota. Za orgazem so značilni določeni telesni znaki, ki jih je nemogoče zaigrati. Eni najbolj zanesljivih so otrdele bradavičke, rdeča lica in ustnice, razširjene zenice in občutljiv kloritis. Seveda orgazem spremljata tudi hitro in globoko dihanje, ki pa, ker je seks vendarle velikokrat intenzivna telesna dejavnost, ni tako merodajen podatek.

Obvezen del orgazma je tudi nekontrolirano trzanje in zvijanje telesa, pa usločenost hrbta in stopal. Ženska se izda, če po spolnem odnosu takoj odbrzi v kopalnico, saj po vrhuncu sicer še nekaj časa prihaja k sebi.

PREBERI ŠE
Zakaj ženske hlinijo orgazem?

Če torej zgoraj naštetih znakov ni, potem ženska ni doživela vrhunca in je čas, da se o tem pogovorita in skušata zadevo popraviti. Hlinjenje orgazma ni pošteno do partnerja, saj si morata zaupati. Tako mora moški vedeti, kdaj jo moti in kakšne so njene želje. Nenazadnje si verjetno želite, da oba uživata v spolnosti.

Kar 80% žensk vsaj enkrat v življenju hlini orgazem.
Kar 80% žensk vsaj enkrat v življenju hlini orgazem./ FOTO: Shutterstock

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

fairplayy
16.04.2019, 19:37:15
+1
Oba imata enako casa na voljo tako da ne vse na moske prelagat. Mnogo zensk krivi prekratko orodje svojih partnerjev da ne cutijo nic hm kaj pa ce enostavno ona preohlapna otem pa nihce ne govori tako da punce KEGLOVE VAJE OBSTAJAJO.
Salamoreznica
16.04.2019, 21:10:40
+13
Še en pokazatelj, da nekateri moški nimajo pojma o seksu. Sicer bi vedeli, da obstaja en čudežen gumbek, ki se mu reče klitoris. Malo več povprašajte o tem punce in malo manj razmišljajte, da je za dosego ženskega orgazma pomembna dolžina vašega orodja, ali širina njene luknjice. Tako da fantje, VAJE ZA MOŽGANE (zgornje, ne spodnje) OBSTAJAJO.