moskisvet
SEKSI

Strgala trak z zmagovalke Miss Bumbum

07.11.2018, 10:51
3
V Sao Paulu v Braziliji se je končalo lepotno tekmovanje Miss Bumbum, kjer pa se je zgodil incident.

Miss Bumbum je izjemno priljubljeno tekmovanje, ne le v Braziliji, ampak po vsem svetu. Seveda še posebej pri moških, ki imajo radi velike ženske zadnjice. In dokaj presenetljivo je zmagala 31-letna Ellen Santana, ki naj bi imela po mnenju žirije najlepšo zadnjico na tekmovanju. 

PREBERI ŠE
Velika študija: so Američani res najbolj samozavestni ljubimci?

Ponorela tekmovalka
Po razglasitvi pa se je zgodil incident. Zmagovalko je namreč napadla 27-letna Aline Uva, ki je Ellen s telesa strgala zmagovalni trak in dejala, da si zmage ne zasluži, saj je njena zadnja plat umetna. Dodala je še, da ima samo ona naravno zadnjico in da bi si zaradi tega zaslužila zmago. 

Miss Bumbum
Miss Bumbum

Favoritka
Aline je sicer bila med favoritkami, saj so ji tudi na stavnicah in preko spleta napovedovali zmago. Na samem tekmovanju pa je bila šele dvanajsta in to je tekmovalko očitno zelo razjezilo. “Edina sem, ki sem se držala pravil. Moja zadnjica je edina naravna. Zmagovalka pa ima plastično,” je bila besna Aline.

PREBERI ŠE
Spet nove gole fotografije Severine

  

Ellen je kasneje zanikala, da si je dala zadnjo plat, ki meri po obsegu 105 centimetrov, operirati. “Vzela mi je trak, a mi ne more vzeti naslova. Tega sem si zaslužila, ker je moja zadnjica najbolj čvrsta. A ne gre samo za zadnjo plat, gre tudi za karakter, ki ga imam, Aline pa ga nima,” je kasneje dejala zmagovalka. “Rada bi bila inspiracija ženskam po vsem svetu in jim pokazala, da lahko dosežejo svoje sanje, ne glede na ovire,” je še povedala Ellen. 

Miss Bumbum
Miss Bumbum

Drugo mesto je zasedla 20-letna Flavia Tamaio, na tretjem mestu pa je bila 27-letna transseksualka Paula Oliveira. Paula je bila prva transseksualka na tem tekmovanju. 

Miss Bumbum
Miss Bumbum

Sodniki so dekleta ocenjevali s točkami od 0 do 10. Na samo tekmovanje se prijavi na tisoče žensk iz vse Brazilije, na koncu pa se jih v finalu pomeri le 27. Aline so ostro obsodile tudi druge tekmovalke, ki so v glavnem dejale, da se le ni mogla sprijazniti s porazom. Za zdaj nihče ne komentira tega, ali ima Aline morda vendarle prav. Prihodnje leto bo to tekmovanje prvič mednarodno, finale pa naj bi bil maja v Moskvi. 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

A si ti mal bogi
08.11.2018, 10:29:46
+12
I want to see the booty
ejgaunga
08.11.2018, 8:50:56
+15
"Za enkrat"...............!!! Kje ste se učili slovenščine?
Karantanija
08.11.2018, 7:02:47
+31
Verjetno je tako kot pri nas, ko vedno zmaga tista, ki ni najlepša.