moskisvet
SEKSI

Influencerka ujeta v kopalkah

16.02.2019, 14:36
2
Demi Rose je trenutno ena najbolj znanih deklet z novodobnim poklicem influencerke. Britanska manekenka ima na družbenem omrežju že več kot osem milijonov sledilcev, ki nestrpno čakajo na njeno naslednjo objavo. Paparaci so jo tokrat v objektiv ujeli na tajski plaži, kjer dopust preživlja s prijatelji.

23-letnica se ponaša z zavidljivimi oblinami, s pomočjo katerih uspešno širi svoj 'vpliv' na družbenih omrežjih.

Demi Rose je trenutno ena najbolj znanih deklet z novodobnih poklicom influencerke.
Demi Rose je trenutno ena najbolj znanih deklet z novodobnih poklicom influencerke./ FOTO: Profimedia

Britanka, poznana pod vzdevkom Mawby, je kariero začela kot model za spodnje perilo. Od takrat so se njene slike pojavile v več slovitih modnih revijah, kot so Nuts, FHM in Zoo.

Britanska manekenka ima na družbenem omrežju že več kot osem milijonov sledilcev, ki nestrprno čakajo na njeno naslednjo objavo.
Britanska manekenka ima na družbenem omrežju že več kot osem milijonov sledilcev, ki nestrprno čakajo na njeno naslednjo objavo./ FOTO: Profimedia

Z višino enega metra in sedeminpetdesetih centimetrov se navkljub svojim otroškim sanjam o manekenstvu nikoli ni nadejala profesionalne kariere na tem področju. A je z neomajno podporo svoje družine in prijateljev sčasoma vseeno dosegla svetovno slavo.

Paparaci so jo tokrat v objektiv ujeli na tajski plaži, kjer dopust preživlja s prijatelji.
Paparaci so jo tokrat v objektiv ujeli na tajski plaži, kjer dopust preživlja s prijatelji./ FOTO: Profimedia

Tako da ne pozabite, da se lahko tudi vaše sanje, na prvi pogled še tako nedosegljive, s trdim delom in optimizmom kmalu postanejo resničnost.

23-letnica se ponaša z zavidljivimi oblinami, s pomočjo katerih uspešno širi svoj 'vpliv' na družbenih omrežjih.
23-letnica se ponaša z zavidljivimi oblinami, s pomočjo katerih uspešno širi svoj 'vpliv' na družbenih omrežjih./ FOTO: Profimedia

Britanka, poznana pod vzdevkom Mawby je kariero začela kot model za spodnje perilo. Od takrat so se njene slike pojavile v več slovitih modnih revijah, kot so Nuts, FHM in Zoo.
Britanka, poznana pod vzdevkom Mawby je kariero začela kot model za spodnje perilo. Od takrat so se njene slike pojavile v več slovitih modnih revijah, kot so Nuts, FHM in Zoo./ FOTO: Profimedia

Z višino enega metra in sedeminpetdesetih centimetrov se navkljub svojim otroškim sanjam o manekenstvu nikoli ni nadejala profesionalne kariere na tem področju.
Z višino enega metra in sedeminpetdesetih centimetrov se navkljub svojim otroškim sanjam o manekenstvu nikoli ni nadejala profesionalne kariere na tem področju./ FOTO: Profimedia

A je z neomajno podporo svoje družine in prijateljev sčasoma vseeno dosegla svetovno slavo.
A je z neomajno podporo svoje družine in prijateljev sčasoma vseeno dosegla svetovno slavo./ FOTO: Profimedia

Tako da ne pozabite, da se lahko tudi vaše sanje, na prvi pogled še tako nedosegljive, s trdim delom in optimizmom kmalu postanejo resničnost.
Tako da ne pozabite, da se lahko tudi vaše sanje, na prvi pogled še tako nedosegljive, s trdim delom in optimizmom kmalu postanejo resničnost./ FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

retropil
18.02.2019, 7:13:52
+3
to ne more bit nikomur všeč. pa kaj ljudje gledajo?
Machetekills007
16.02.2019, 15:27:36
+10