Moskisvet.com
žalostna ženska

Brane, pomagaj

Namesto nje izbral ...

Brane Kastelic
24. 11. 2015 08.19
8

Pozdravljen Brane, pred tremi leti sem se zatrapala v tipa, ki z mano ni hotel resne zveze. Seks je bil nor, vsaj meni, ker sem bila res zaljubljena. Potem je odšel od mene po enem letu zveze, ker je izbral kokain in ne mene ... V tem času z mano je zapadel v trde droge. Minilo je par let, pa ga ne morem pozabiti. Žal ga res ne morem ... kaj naj naredim ... na sms-e mi ne odpisuje in me ne kliče nazaj, če mu pišem. Kako naj zbudim njegovo zanimanje, imam ga zelo rada in mu kljub mamilom želim vse dobro.

Droga in denar
Droga in denar FOTO: Thinkstock

Pozdravljena!

Morda ga imaš še vedno zelo rada, morda pa imaš rada samo to, česar se spominjaš, posebno “norega seksa” …

snort
snort FOTO:

Že pred tremi leti ni hotel resne zveze s teboj (ti so jo očitno želela), in po enem letu (neresne?) zveze te je zapustil, ker je namesto tebe izbral kokain. Ne odgovarja ti ne sms, ne pokliče te … Zakaj bi rada zbudila njegova zanimanje, ki je očitno omejeno na … mamila in kdo ve še kaj in koga? Kaj boš imela od tega? Postala boš del problema, ne pa del rešitve, draga moja.

Lepo je, da mu “kljub mamilom želiš vse dobro”, še lepše in predvsem boljše zate pa bi bilo, da tega, kar iščeš, ne iščeš v preteklosti, in v moškem, ki te je egoistično zapustil, še preden je “zapadel v trde droge”. Zdaj je gotovo še večji egoist (ne more si pomagat’). Nakopala si boš kup problemov, ki jih ne boš mogla rešiti. Zato ti ne bom svetoval, kako naj zbudiš njegovo zanimanje, ampak to, da se preusmeriš iz preteklosti v prihodnost, in da ga pozabiš. To ti bo najhitreje uspelo z novo … ljubeznijo.
 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376