Moskisvet.com
Spala z 'moškim' ki je pravzaprav lezbijka in pedofil.

Brane, pomagaj

Izpoved Slovenke: Le tako doživi orgazem!

Brane Kastelic
29. 01. 2015 08.13
27

Brane, pomagaj! Ne bi rada dolgovezila. V ljubezni sem zelo razočarana. Moški, ki sem jih imela, so se izkazali za totalno neresne, lažnivce, vezane pod krinko. Preveč sem že pretrpela. Sedaj sem že nekaj časa sama/samska, mati. Kašna avanturica tu in tam, ampak to je pa tudi vse, saj nihče ne pokaže drugačnega zanimanja kot le za avanture. Res pa je, da ostaja v mislih eden in edini bivši, ki ga ne bom nikoli pozabila, s katerim nisva več v stikih oziroma se ne odziva. Ampak očitno bo ostal le v mojih mislih, ker je zgodba predolga ... veliko seksa, malo druženja, veliko laži (gotovo tudi prevar), toda ostaja nekaj posebnega v mojem srcu. Priznam, da me še noben moški ni zadovoljil do orgazma (so se trudili, so se/me spraševali, če je bil - meni zelo moteče, saj sem se težko sprostila že zaradi tega). Poleg vseh užitkov pri seksu je bil zame moški orgazem zmaga. Sedaj bi rada raziskala nekaj drugačnega. Ženske. Tega seveda nisem priznala še nikomur, le v šali. Nisem imela še nobene izkušnje, razen en zaigran poljub že pred leti. Toda ko se igram sama s sabo, imam v mislih ženske, že od nekdaj (in orgazmi so). Želim si miru in razigranosti. Rada bi videla, ali je ženska ta, ki me lahko pripelje do orgazma. Pred kratkim sem naletela na punco, ki je pohvalila moj nasmeh in brez besed sva si zrle v oči, jaz pa sem v sebi začutila metuljčke oziroma ... saj razumeš. Toda tukaj, kjer živim, se vsi med seboj vsaj na videz poznamo, tako da ne vem, kako začeti. Kje naj jo najdem oziroma kako naj vem, da ona pa bi? Hvala, zlat si.

Spala z 'moškim' ki je pravzaprav lezbijka in pedofil.
Spala z 'moškim' ki je pravzaprav lezbijka in pedofil. FOTO: iStockphoto

Pozdravljena! Žal mi je, da so te moški tako zelo razočarali, posebno ta, ki ti še vedno ne gre iz misli, čeprav je postal “neodziven”. Zatrjujem ti, da večina moških ni takih, če je to kakšna tolažba. Očitno si imela z moškimi nadpovprečno smolo, a obenem te moram spomniti, da smo ljudje v veliki meri ne samo svoje sreče, ampak tudi svoje smole kovači. Hočem reči to, da so ženske tiste, ki izberejo, se odločijo za tega ali onega izmed “kovačev”, ki bi radi “kovali” in ponujajo svoja “kladiva”, osvajajo in se vrtijo okrog žensk, samih/samskih pa tudi vezanih. Med njimi je žal veliko neresnih, lažnivih, vezanih pod krinko, ki jih zanima samo eno ali nekaj “kovanj”, oziroma samo avantura. Nekateri to priznajo, drugi ne.

Mislim, da ženske na drugi strani nerade priznajo nekaj drugega: da jim gre, čeprav (pre)hitro pristanejo na avanturo, za nekaj bolj resnega, upajoč, pogosto zaman, da se bo iz avanture razvilo nekaj boljšega, trajnejšega. Enemu in drugemu pravim “veliki nesporazum”, ki je posledica igranja z neodprtimi kartami na obeh straneh. Malo sem se zafilozifiral, ampak to res mislim.

Ne želim opravičevati teh tvojih luzerjev, a obenem jim ne želim pripisati vse krivde za tvojo … smolo. Občutek imam, da imate več te vrste smole same/samske ženske z otrokom/otroci. Ker moški, res tisti “taslabi” moški, mislijo, da ste lahek ali vsaj lažji plen zaradi prepričanja teh slabih moških, da iščete “očeta” svojemu naraščaju. Velikokrat sem že napisal, da si mora moški zaslužiti zaupanje ženske in s tem prvi seks dan za dnem, in zato vedno znova priporočam, da ga da ženska, okrog katere se vrti, na najmanj trimesečno, raje pa šestmesečno čakanje. Če mu gre samo za hitro avanturo (seks), ne počaka.

oralni seks
oralni seks FOTO:
Če nadaljujeva v postelji: verjamem ti, da so ti “intervjuji” o orgazmu nepotrebni, moteči in prinašajo kontraproduktivni pritisk na žensko. Če moški ne ve ali je ženski prišlo ali ne, ji skoraj gotovo ni in najbolje naredi, da je tiho (in čez čas poskusi znova, ali na drugačne načine). Skoraj vedno ve ali ji je ali ni prišlo, a nekateri vseeno raje slišijo, da ji je, čeprav ji ni (od tod eden izmed povzročiteljev hlinjenja ženskega orgazma). Če bi te imel zdaj ob sebi, bi te vprašal, kaj si mislila s tem “poleg vseh užitkov pri seksu je bil zame moški orgazem zmaga”? Zakaj? Velika večina moških doživlja orgazme brez kdo ve kako velike bitke … Mislim, da ta stavek kot tudi tvoja smola z moškimi (tudi ta v postelji, kjer že z nobenim nisi doživela orgazma) posledica tega, da si najmanj biseksualna.

Spomniš se enega samega zaigranega poljuba z žensko, predvsem pa, ko se samozadovoljuješ od nekdaj misliš na ženske. In orgazmi so. In … ko sta si s to punco, ki je pohvalila tvoj nasmeh, brez besed zrli v oči si začutila metuljčke … Zelo zastopim. In sem prepričan, da jih je začutila tudi ona. Malo kakšna heteroseksualna ženska pohvali nasmeh druge ženske. Pohvalijo oblačila, shujšanje, novo pričesko in podobno. Nasmeh? Malo kdaj.

Partnerico boš najlažje našla na spletu (družabna omrežja, portali ...), kjer je tudi največja izbira, gotovo večja kot je v tvojem očitno majhnem kraju (saj praviš, da se vsi med seboj vsaj na videz poznate). Kako začeti v živo, na primer z omenjeno punco, ali kakšno drugo? Najbolj zgovorne so oči, izmenjava vročih pogledov. Poglej jo tako kot jo čutiš: poželjivo. Če te bo tudi ona pogledala poželjivo in vroče, boš to videla in čutila. Povabi jo na pijačo. Popijta malo več, da bosta obe sproščeni. Daj ji kompliment, dva, tri … Se je tu in tam “prijateljsko” dotakni (roka, rame, koleno … ), če ne bo z dotikanjem začela že ona. Če bo, veš, da je “taprava”. Če bo “protestirala” (z očmi, s telesno govorico ali z besedami) veš, da ni “taprava”. Če bo vseh teh dotikov, nasmehov in vročih pogledov vse več, si na pravi poti. Vprašaj jo, šepetaje ali potihem, ali je že kdaj poskusila seks z žensko … ali ji povej tako kot je, da si zaradi nje začutila metuljčke in si zaželela biti gola z njo v postelji (ali kaj podobnega). Prilagajaj se njenim odzivom. Želim ti ljubezni in sreče v ljubezni, kakor koli se bo zasukala, z žensko ali spet z moškim (pred “uporabo” preberi še enkrat prvi del odgovora). Upam, da sem bil v odgovoru zlat. Ali vsaj srebrn.

Lezbijki
Lezbijki FOTO:

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369