Moskisvet.com
Seks za eno noč

Brane, pomagaj

Rad bi jo nazaj ... Mu bo uspelo?

Brane Kastelic
21. 03. 2014 11.47
10

Živjo, Brane! Star sem 20 let in s punco sva se pred petimi meseci razšla, ker me je prevarala. Bil sem jezen in sem jo pustil, zdaj pa sem ugotovil, da mi vseeno še veliko pomeni in da bi jo rad nazaj. Vendar ona zdaj v meni vidi samo prijatelja. Prosim te za kakšen nasvet, kako naj jo ponovno osvojim. Tomo

Seks za eno noč
Seks za eno noč FOTO: iStockphoto

Živjo, Tomo! Pet mesecev je dolga, zelo verjetno predolga pavza za to, da bi na novo osvojil punco, ki si jo pustil, ker te je prevarala, kar bi, mimogrede, naredila večina fantov, ki si je obenem ne bi želela nazaj. Večina moških veliko težje odpusti nezvestobo kot večina žensk, ker se zelo težko sprijaznijo z zelo živimi mislimi o tem, da je bil penis drugega moškega v mednožju 'njegove' ženske. Nekatere še posebej skrbi to, da je bil večji, debelejši in vztrajnejši. Kako nesmiselno! Pa veš zakaj? Zato, ker velika večina žensk, vsaj tistih, ki jih partnerji ne stradajo seksa, ne gre z drugim moškim v posteljo zaradi seksa (ali iskanja večjega penisa), ampak zato, ker je nekaj drugega narobe v razmerju. Ponavadi zato, ker so se čustveno ohladile do partnerja. Če tvoja v tebi vidi samo še prijatelja, to zelo verjetno pomeni, da je to veljalo tudi zanjo. In da se je v minulih petih mesecih samo še dodatno ohladila. Kako pa to, da si šele zdaj, po petih mesecih, ugotovil, da ti vseeno še vedno veliko pomeni in da bi jo rad nazaj? Če je temu tako, ker nisi našel druge punce ali ker je nastopila petmesečna seks suša in te morda k njej spet vleče samo ... seks, pozabi. Če je temu tako zato, ker po njej iskreno hrepeni tvoje srce (ne pa ... saj veš, kdo) oziroma ker jo imaš še vedno rad, nisem optimist glede možnosti, da jo boš na novo osvojil. A če ne boš poskusil, ne bova vedela, ali bi ti uspelo ali ne. Iskrenost je najboljša podlaga za ta poskus. Povabi jo ven, na romantično večerjo (ali pa jo ti skuhaj, če znaš kuhati) ob svečah in razkrij svoja še vroča čustva: kako zelo jo imaš še vedno rad, kako zelo jo pogrešaš, kako zelo v vsaki drugi ženski vidiš in iščeš njo, kako kar naprej misliš nanjo, kako jo kar naprej sanjaš, kako zelo žal ti je, da si jo zapustil ... in tako naprej. Spomni jo na vajine najlepše skupne trenutke ... Kje so se zgodilo, kako je bila oblečena, kako je dišala, kaj vse sta počela (ženske imajo rade dober moški spomin o teh posebnih trenutkih, moški pa imajo ponavadi po tej strani slab spomin za te vrste podrobnosti). Povedati ji tudi moraš, da si ji že davno odpustil to, da te je prevarala. Če se kakor koli tudi sam počutiš krivega za to, ji povej tudi to. Ponavljam pa, Tomo, da utegne biti ves tvoj trud zaman, ker je do prijateljstva ohlajeno žensko težko spraviti na delovno ljubezensko temperaturo. Posebno, če ji pet mesecev nisi kazal nobenega znamenja vsega tega, kar sem ti naštel, a hej, zakaj ne bi poskusil! Vso srečo.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479