Moskisvet.com
Kako postati super-seks mašina

Brane, pomagaj

Potožila nam je: kljub njegovim dobrim 17 cm ne uživa

Brane Kastelic
02. 10. 2015 08.33
9

Brane, živjo! Zelo pogosto prebiram tvojo rubriko in sem se veliko naučila, vendar imam tudi sama eno vprašanje, vendar ga nisem nikjer našla, tako da te bom kar sama vprašala. S fantom sva skupaj 8 mesecev, imela sva spolne odnose od 4 mesca naprej, imela sva "nočne igrice " (s tem ciljam na zadovoljevanje drug drugega bodisi oralno ter z roko, upam, da sem dovolj natančno povedala, kaj mislim), in ko sva to delala, nama je obema bilo zelo fajn, oba zelo sproščena, enako kot pri seksu. Skratka, oba sva zelo uživala, moj orgazem mi je bil res zelo všeč, ker tudi moj fant ve, kaj mi paše in sem tako samo še bolj ravzneta. Vendar pa med seksom mi ni bilo še sploh nekaj ekstra fajn. Prvih 3x me je bolelo, od takrat naprej, ko pa me ne boli, je pa problem drugi ... enako sem sproščena, predigra mi je zelo fajn, tudi med seksom je fajn, vendar še zdaleč ne v taki meri kot pri tistem zgoraj omenjenem. Menjavava poze, fant ima penis več kot zadosti velik (17 cm in pol), vendar mi ni in ni fajn, tako kot bi mi lahko bilo, kot slišim od kolegic. Vse se pogovarjajo, kako je to božansko itd., meni pa je vedno bilo kot bi mi samo nekdo v vagino potiskal nekaj noter in ven, to pa je to. Res ne vem, kaj je z mano narobe, prosim pomagaj mi ... hvala za tvoj trud, zelo ga cenim!

Kako postati super-seks mašina
Kako postati super-seks mašina FOTO: iStockphoto

Živjo!

Kaj želiš najprej? Dobro ali slabo novico? Začniva z dobro: s teboj ni čisto nič narobe. “Nočne igrice” (dovolj natančno si jih opisala, hvala!), ki so tudi seks oziroma del seksa, ti zelo pašejo in pri njih doživljaš orgazme. Prekrasno! Nadaljujva s slabo novico: nekaj ne štima z njegovim potiskanjem noter in ven v tvojo vagino … Velikost njegovega penisa, ki je spodobna (si ga izmerila ti, ali mu verjameš na besedo?), ni mogla biti razlog, vsaj glavni za to, da te je prve tri mesece med “potiskanjem” najprej bolelo, zdaj pa očitno ne čutiš omembe vrednega užitka, ampak ti je samo kot bi ti nekdo v vagino nekaj potiskal noter in ven, čeprav ti potiska penis, ki ga ima velika večina žensk zelo rada v vagini, če … to je zelo pomembno! ... sta vagina in ženska zares pripravljenja zanj.

Če je vagina dovolj, najraje zelo zelo vlažna, ženska pa zelo željna … potiskanja, kar se (velja za večino žensk, čeprav ga nekatere rade kar hitro sprejmejo) ponavadi zgodi po primerno dolgi predigri oziroma nočnih igricah, pri katerih ne greš do orgazma, ampak jih potem, ko si vsa vroča in željna nadaljuješ in končaš z občevanjem, s penisom v vagini, ki pa ne sme zato, ker je tam, kjer je, najraje podivjati, hiteti, se zabijati…

Seks - 4
Seks - 4 FOTO: Profimedia
Večina žensk nima rada takih podivjanih penisov oziroma njihovih lastnikov. Prav vse prijateljice pravijo, kako božansko je njihovo občevanje? In ti jim verjameš? Si jim ti povedala, da zate do zdaj ni bilo božansko? Najbrž ne.

Ne ženske ne moški neradi priznajo, da nimajo vedno božanskega seksa, tako, da jim ne verjemi vsega, kar pravijo. Prav gotovo so med njimi tudi take, ki imajo ves čas dober seks. Glede tega, da bi vse imele ves čas božanskega pa sem mičkeno skeptičen.

Prav je, da s fantom menjavata poze, upam, da zato, da bi odkrila tisto, v kateri ti najbolj uživaš (moški uživajo v skoraj vseh), ne pa zaradi same menjave in da to ne izgleda v eni rundi malo od spredaj, malo od zadaj, malo z boka …

Glej, morda tvojemu fantu delam krivico in vse prav dela: počaka na to, da je tvoja vagina zelo vlažna in potem ne hiti, ampak se drži pravega, ravno prav hitrega oziroma počasnega ritma. To veš ti. Tega, česar morda ne vesta ne on ne ti pa je, da je najbolj občutljiva in odzivna prva tretjina/prva polovica vagine. Zato poskusita z bolj počasnim plitkim neglobokim potiskanjem. Zakaj ne po dolgi “nočni igrici”, ki jo namesto ročno ali oralno končajta z občevanjem.

Morda ne vesta tudi tega, da velika večina žensk ne doživi tako imenovanega vaginalnega orgazmna in da ga med občevanjem doživijo samo, če je v igri njegovo visočanstvo klitoris, ki je očitno tudi pri tebi glavni igralec orgazma. In mora zato biti v igri tudi med občevanjem. Ali neposredno, tako, da ti ga med občevanjem “boža” ali fant ali si ga sama, ali (ker nekatere ženske ne ljubijo neposrednega božanja klitorisa med občevanjem) posredno, v primerni pozi, v kateri je klitoris deležen dražljajev zaradi pritiska fantove sramne kosti (nad penisom je in pri veliki večini lepo obložena tako, da klitorisa ne bo “bolelo”) ali drgnjenja ob njo. Kot pri ročnem ali jezikovnem božanju klitorisa je tudi pri tem pomemben stalen ravno prav hiter ritem (ponavljanje vedno istega!).

Dobri položaji za to posredno božanje klitorisa so klasičen misionarski položaj (za tesnejše posredno božanje klitorisa blazino pod rito, prosim!), ali moški zgoraj, ženska pa s stisnjenima nogama, ali ženska zgoraj (ali s stisnjenima nogama ali z odprtima nogama) in bočni položaj (ali s stisnjenimi nogami ali z žensko zgornjo nogo okrog moškega boka…), kar vse je lažje pokazati ali narisati kot opisati.

Na kratko: odkriti morata položaj (če ti neposredno božanje s prsti med občevanjem ne sede), v katerem bo tvoj klitoris ves čas v igri. Če se ti bo ljubilo, in boš imela čas, se oglasi s sporočilcem, ali so ti nasveti pomagali. In seveda – hvala, ker me bereš in ker ceniš moj trud. To je zelo lepo prebrati.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 306