Moskisvet.com
varanje - 2

Brane, pomagaj

On se ločuje, žena pa ...

N.J.
14. 08. 2015 07.37
12

Pozdravljen, Brane. Večkrat sem prebirala tvoje nasvete in sedaj sem se opogumila in ti pišem, če mi lahko pomagaš. Imam fanta dve leti, ki je poročen, vendar se ločuje. Ampak to ločitev zavlačuje, saj želi na miren način in v dogovoru se ločiti. Pravi, da je veliko navezan na svoje otroke, kljub temu da so odrasli. Ima vnukinjo in vsi skupaj živijo. Enkrat se mi je zaupal, da mu je težko povedati otrokom, kakšen jim bo dal zgled, še posebej ta starejši hčeri, ki ima otroka in je ločena, ta mlajša pa ima fanta in živita posebej. Nimam več potrpljenja in volje poslušati, da bo uredil. Večkrat sva se skregala na to temo, saj so potem tudi ostale stvari pogojene, s tem najino druženje, saj sva omejena, ker vsak večer gre domov. Ne vem, kaj naj, imam občutek, da zavlačuje, pa ne zato, ker noče, ampak ker ne more, je zelo čustven in navezan na njih. Toliko sva prejokala skupaj, da mislim, da bova kar pregorela. Jaz ne vem, kaj naj naredim, tudi sedaj, ko ti pišem, mi je tako hudo, da jokam. Rada ga imam, se zelo razumeva, dopolnjujeva in je tudi dober do mene, vendar ne zmore narediti tega koraka, jaz sem nemočna tukaj, saj nimam kaj za narediti, potrpljenja nimam več in ne želim tako več živeti. Želim imeti resno zvezo, in to sem mu tudi povedala, to vse ve, moje želje, vendar ne naredi ničesar, razen da se trudi vsak dan, ampak zame to ni to in ne želim biti v takšni zvezi. Kot sem opazila, bi in meni in njim vsem ugodil, in tako bil na dveh straneh, vendar jaz tega nočem pod nobenim pogojem. Sem v brezizhodiščnem stanju, ne vem, kaj naj, ko se razideva, sva par dni narazen in mi je zelo težko, potem se slišiva, se dobiva, pa potem izbruhnejo stvari zopet na plano, tako da se vrtiva v začaranem krogu. Iščem in molim za znak in moč, kaj naj naredim. Prosim te za tvoje mnenje, morda mi bo pomagalo razsvetliti moje trenutno stanje. Hvala.

Ločitvena ceremonija - 2
Ločitvena ceremonija - 2 FOTO: Reuters

Pozdravljena!

Bojim se, da ti ne morem povedati nič dobrega, ker bom kot vedno brutalno iskren. In ker ti bo zaradi mojega odgovora še bolj hudo in boš verjetno še bolj … jokala. Tale gospod, s katerim skupaj jokata, draga moja, ni tvoj fant, ampak tvoj poročeni ljubček, ki ima vse lepo pošlihtano: ima ženo, otroke, vnuke in … ljubico. Najmanj eno. Tebe. Morda si edina. Morda nisi. Ne vem, in v bistvu ni pomembno.

Veš, kaj me najbolj zanima? To, ali je njegova žena že kdaj slišala, da se ločuje (od nje)? Mislim namreč, da se ji niti ne sanja, da ima moža, ki ljubici naklada in nalaga o ločitvi že dve leti oziroma mislim, da ti o tem ločevanju laže sto na uro, in sicer že od vsega začetka in da se zelo verjetno nikoli ni nameraval ločiti. Najbolj zanesljiv znak tega, da se moški, ki naj bi se ločeval, v resnici ne ločuje, ampak o tem laže ljubici, je, da nikoli ne ostane čez noč … In da ob vikendih nima časa za ljubico. Skupaj sta že dve leti pa ni mogel niti enkrat ostati čez noč!? Zaradi navezanosti na otroke in vnuke oziroma zato, da otrokom ne bi bil “slab zgled”!? In ti to verjameš? Si že slišala, da bo Mick Jagger kandidiral za naslednjega papeža …

Morda (gre za zelo velik morda) žena ve zate, in se je sprijaznila s tem, da ima njen mož ljubico, ločitev pa zelo učinkovito “blokirala” s tem, da mu je zagrozila, da bodo vsi otroci in vnuki vedeli, kakšna moška baraba je in podobno. Ponavljam: morda je tako, čeprav dvomim, saj mislim, da ne gre za zavlačevanje ali kaj podobnega, ampak za laganje oziroma, da njegova žena pojma nima, da se ločuje, ker se ne namerava ločiti (vsaj ne zaradi tebe). On ni v začaranem krogu. On razmeroma udobno sedi na dveh stolih. Ti mu res tu in tam “zatežiš” z ločitvijo (se to zgodi pred ali po seksu!?), ampak ko gre od tebe, to hitro pozabi.

Mislim, da ti molitve ne bodo pomagale, ampak da je po dveh letih čas, da ti tale tvoj egoistični gospod (ker ga ti očitno ne želiš več deliti z vsemi temi sorodniki, posebej pa ne z ženo) iskreno pove, kaj se gre … Sicer utegneš biti čez leto, dve, tri … in tako naprej na istem kot si danes …

Najboljši test njegovih namenov je tvoja seks stavka. Enostavno ne seksaj z njim in bojktotiraj vse druge seksualne aktivnosti. Pa da ga vidimo junaka, koliko časa bo še hodil k tebi, če ne bo dobil tistega, zaradi česar (popestritev seksa) imajo poročeni moški ljubice. Srečno!

varanje - 2
varanje - 2 FOTO: Facebook

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 313