Moskisvet.com
seks

Brane, pomagaj

Koliko je dovolj?!

Brane Kastelic
20. 02. 2015 07.55
11

Lep pozdrav. No, pa sem se odločila, da te še jaz nekaj vprašam. S partnerjem sva skupaj že 4 leta, oba sva stara malo čez dvajset. Najina zveza je fantastična, noro sva zaljubljena drug v drugega. Seksava vsaj dvakrat na dan in v seksu oba zelo uživava. No, in tukaj je moje vprašanje. Velikokrat berem tudi tukaj v tvoji rubriki, da pari seksajo zelo malo, 2–3-krat na teden, pa da moški ne želijo seksati s svojimi puncami. Tudi ko se o tem pogovarjam s prijateljicami, je nekako podobno, ne seksajo večkrat kot 2-krat na teden. Meni osebno bi bilo to obupno, saj sem sama kar naprej lačna seksa in z 2–3-krat na teden ne bi bila zadovoljna. Saj veš, kaj pravijo, da je bolje preprečiti kot pa ... zato bi želela samo kakšen nasvet, kako preprečiti, da tudi pri meni ne pride do tega povprečnega seksa in kaj narediti, da si me bo moj fant še vnaprej želel vsaj dvakrat na dan.

Tantra
Tantra FOTO: Profimedia
Lep pozdrav!

Končno!!! Bralke in bralci čestitajo in pozdravljajo! Pohvaljena. Oba! Lepo je to prebrati: 'sama sem kar naprej lačna seksa'. Z največjim veseljem ti želim dober tek. Vsaj dvakrat na dan.

Vesel sem, da se mi občasno oglasi tudi kdo, ki nima nobenih težav in ne potrebuje pomoči, in potrdi, da nisem seks manijak, ker mislim, da bi bilo za vse pare dobro, da bi težili k temu, da bi seksali vsak dan, tudi take, pri katerih eden ali drugi nima kdo ve kako močnega libido. In da ne mlatim prazne slame, ko že veliko let trdim, da ni pomembna samo kvaliteta, ampak tudi kvantiteta, da gre za “sestri”, ki spodbujata ena drugo, in da je malo kvalitetnega seksa še vedno malo … seksa in da je škoda imeti malo seksa, posebej, če je kvaliteten. Če je seks dober si ga želimo veliko, če veliko seksamo je seks vse boljši.

Seks nas zbližuje, pomanjkanje seksa nas oddaljuje. Med seksom smo si najbližje: v vseh ozirih. Tudi čustveno. Ne gre samo za globoko dihanje in vtikanje, ampak tudi vse to, čemur pravimo intima. Takrat smo res posvečeni samo drug drugemu in nič tretjega ni pomembno. Zato je ta stari dobri seksa tako pomemben. Tudi zato sta po štirih letih še vedno noro zaljubljena in tudi zato je vajina zveza fantastična. Kaj naj narediš, da si te bo fant še vnaprej želel vsaj dvakrat na dan? Natančno to, kar delaš zdaj, ker očitno deluje. Očitno imata ujemajoči libido, kar je ključnega pomena, saj je glavni izvor seks težav parov, če je libido zelo različen. Če bi si tvoj fant želel seksa samo dvakrat na teden, bi ga zelo težko prepričala, da bi seksala najmanj dvakrat na dan. In obratno, če bi si ga ti želela samo dvakrat na teden, bi te on zelo težko prepričal v najmanj dva na dan. Kompromisi so v takih primerih nujni, če ne gre celo velika ljubezen po gobe. Ne skrbi v naprej, draga kar naprej seksa lačna bralka (spet se bo našel kakšen Kljukec, ki bo trdil, da sem si sam napisal to vprašanje, a se zaradi Kljukcev res niti malo ne sekiram), a vseeno eno opozorilce. Pri vama (prej verjetno pri njem kot pri tebi), ki sta skupaj že tam od šestnajstega leta ni pa nujno, se utegne pojaviti radovednost na temo “ali je trava pri sosedih bolj zelena, kot je domača trava”?

Posebno moške (še daleč ne vseh) začne pri nedoločenih letih mučiti tudi neka druga “kvantiteta”: število zarez na vzglavju postelje oziroma žensk, s katerimi so spali. Močno dvomim, da se bo zgodilo tvojemu, a vseeno “ne popuščaj” in ne “dovoli” njegovega popuščanja. Če pa bosta ti ali on vseeno malo popustila brez panike: to je znamenje, da je potrebna kakšna novost. Do popuščanja rado pride tudi, ko pridejo … otročički. Takrat je prav tako pomembno, da ne popustita, a malce prehitevam dogodke, a ne? Upam, da z dolgim odgovorom nisem zmotil vajinega hvalevrednega ljubezenskega ritma. Uživajta še naprej!

seks
seks FOTO: Profimedia
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376