Moskisvet.com
moški in ženska pri oralnem seksu

Brane, pomagaj

Ko ji zleze med noge, postane neodzivna

Brane Kastelic
04. 11. 2016 08.07
19

Živjo Brane! Težava, zaradi katere ti pišem, je verjetno nevsakdanja. Niti malo ne uživam pri oralnem seksu. Ravno nasprotno je. Ne uživam, nerodno mi je in vsakič, ko privolim, komaj čakam, da se moj sedanji fant naveliča moje neodzivnosti, in da začneva odnos, pri katerem zelo uživam in razmeroma hitro doživim orgazem. Oralni seks mi ni nikoli ugajal, vedno pa sem rada imela penetracijo in vaginalni seks. Pred sedanjo zvezo sem imela tri daljše zveze, v katerih so se partnerji hitro sprijaznili s tem, da mi kunilingus ne paše. Da ne bo pomote: to ne pomeni, da se branim felacije. Sedanji fant pravi, da ne more razumeti tega, da ne uživam pri kunilingusu, da še ni srečal ženske, ki ne bi pri tem uživala, da naj mu povem, kaj narobe dela in, kar je glavno, da zelo uživa, ko mi liže muco, in da se počuti prikrajšanega, ker se tega ponavadi branim. On bi me na vsak način pripravil do orgazma tudi z oralnim seksom. Ta težava postaja vse bolj moteča. V veliki meri zato, ker postajam nesproščena, ko se spravljava v posteljo, ker se bojim pričkanja o tem, zakaj si ne želim oralnega seksa. Vse večkrat mi zato ne pride tudi med odnosom. Zelo rada ga imam in ga ne bi rada izgubila. Kaj naj naredim, da odpraviva to težavo? Hvala za odgovor. 29-letnica iz Velenja

moški in ženska pri oralnem seksu
moški in ženska pri oralnem seksu FOTO: Thinkstock

Živjo 29-letnica iz Velenja! Ojoj … Priznati moram, da se s to težavo v praksi še nisem srečal. V teoriji pa obstaja. Skratka, nisi edina ženska, ki ji kunilingus “ne paše”, pa naj to zveni še tako nenavadno. Nudenje in sprejemanje oralnega seksa je najbolj intimno seksualo dejanje. Velika večina moških in žensk zelo uživa pri sprejemanju oralnega seksa. Z nudenjem pa znajo biti težave. Posebno veliko moških se pritožuje nad razkorakom med količino felacije pred in po poroki, po kateri jo številne ženske menda rade omejijo na osebne praznike, kot so rojstni dnevi in obletnice, jo skratka spremenijo v neke vrste nagrado ali darilo, kar seveda ni v redu. Tudi veliko moških se sčasoma oralno zelo poleni. Vsaj v okviru stalne zveze. V novih pa radi nastopajo kor oralni carji. Resnici na ljubo je pričkanje o oralnem seksu skoraj vedno o tem, da ga partner ne nudi, ne pa zato, ker ga na vsak način želi nuditi. To, da so se tvoji prejšnji trije partnerji hitro sprijaznili s tem, da jim ni bilo treba nuditi oralnega seksa, jim ni ravno v ponos. Tvojega sedanjega fanta veliko bolje razumem. In sočustvujem z njim. Občutek imam, da niti ne veš zares, ali ti kunilingus res ne paše. Prvi trije so hitro vrgli puško v koruzo. Morda – samo ugibam – že prvi partner ni vedel, kaj dela in je bil podoben slepi kuri, ki išče zrno (ko je z jezikom iskal klitoris). Največkrat ženskam oralni seks ne paše, če moški ne ve, kaj dela oziroma nima prave tehnike. Morda si samo sebe prepričala, da ti ne paše. Na to misel me navaja to, da si dejala, da ti je nerodno, kadar se dogaja. Ni malo žensk, ki se ne morejo prepustiti uživanju kunilingusa zato, ker jim je “nerodno” (jih skrbi videz ali vonj ali kaj tretjega, povezanega z mednožjem), nerodno zato, ker imajo razkrečene noge pred očmi moškega, ki pa misli, verjemi mi, da je pred rajskim vrtom. Zdaj si očitno, kadar popustiš, že preveč nesproščena, da bi ti pasalo oziroma da bi uživala. Z mnogimi sestavinami seksa je tako, da se jih lahko naučimo uživati. Najlažje verjetno ravno kunilingus. Se, kadar popustiš, dogaja pri svetlobi? Če se, poskusita v temi. Gotovo boš bolj sproščena. Vodi ga, usmerjaj ga, naj z jezikom počne to, kar ti počneš sama s prsti (ali si počela) pri samozadovoljevanju. Očitno je moški, ki te bo rade volje poslušal. Napisala si, da imaš rada penetracijo. Združita eno z drugim. Nekatere ženske najbolj uživajo kunilingus, če imajo obenem prst, ali dva v nožnici (ali “seks igračko”, kot je vibrator). Prepričan sem, da boš tako ali drugače odkrila pot do uživanja oralnega seksa. Glavno pa je to, da greš v posteljo sproščena. Pa oglasi se, ko ti/vama bo uspelo.

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479