Moskisvet.com
pisarna

Brane, pomagaj

Ivone po seksu v pisarni ni želel več

Brane Kastelic
14. 08. 2015 08.24
10

Spoznala sva se pred približno sedmimi meseci. V trenutku sva si bila všeč. Kemija in privlačnost sta bili obojestranski. Kakšen mesec po tem prvem srečanju me je poklical (kontakt je vzpostavil on) in zmenila sva se za večerno srečanje v lokalu. Ob čaju in kasneje vinu sva klepetala kakšne štiri ure. Omenil je tudi, da ima dva polnoletna otroka. O tem ali je poročen ali ne, se pravzaprav niti nisem kaj dosti spraševala. Na koncu me je pospremil do doma in pred vrati poljubil na lica. In potem nobenega glasu od njega več. Približno tri mesece potem sem jaz poklicala njega. Bil je vesel in je takoj predlagal, da se srečava. Na drugem srečanju v lokalu sva najprej kakšno uro klepetala, potem pa kramljanje nadaljevala v njegovem bližnjem poslovnem prostoru, kamor me je povabil na šampanjec. Pravzaprav ni kaj dosti okleval in je kmalu prešel na dotike in objeme in vse ostale intimnosti, ki temu sledijo. Bila sva intimna in v tem sem neizmerno uživala. Bil je odličen ljubimec - brez predsodkov ali kakršnihkoli zavor. In takoj zatem je v pogovoru omenil ženo - prvič, in sicer v kontekstu krajših počitnic na morju, kamor je odšel z njo. Jasno sem pokazala oz. povedala, da pravzaprav nad spoznanjem, da obstaja žena s katero živita neko družinsko življenje, pravzaprav nisem navdušena. Naslednjič sva se srečala po tem njegovem nekajdnevnem morskem oddihu. Vendar tokrat nisva bila intimna. Razšla sva se z dolgim poljubom na usta. In potem se nisva več videla. Jaz sem ga sicer potem se kontaktirala, vendar ni izrazil želje po srečanju. Omenil pa je tudi presenečenje nad tem, da stvari tako resno jemljem. Pred kratkim sem ga znova poklicala in predlagala, da se vidiva - formalno, kot prijatelja. O vsem tem sem se želela odkrito pogovoriti, in sicer zato, da grem potem sama lahko lažje naprej (česar mu po telefonu seveda nisem razlagala). Najprej se je strinjal, a se je kasneje temu srečanju elegantno izognil. Nekoliko sem v dilemi, ker ne vem, kako naj si razlagam to obnašanje - počutim se izigrano in razvrednoteno in ob tem me bega ravno ta magična privlačnost, ki jo čutim in dejstvo, da mi je v intimi tako zelo ustrezal. Pa čeprav je dobrih deset let starejši. Hvala za mnenje. Ivone

žalostna ženska
žalostna ženska FOTO: Profimedia

Pozdravljena Ivone!

Po tretjem srečanju in neizmernem uživanju intimnosti (seksa) v poslovnem prostoru s tem moškim – odličnim ljubimcem si mu “jasno pokazala oz. povedala, da pravzaprav nad spoznanjem, da obstaja žena s katero živita neko družinsko življenje, pravzaprav nisi navdušena”? In si presenečena, da se četrtič ne želi dobiti s teboj niti za prijateljski pogovor, ki si ga ti želiš, da “greš lahko sama naprej”? A veš kaj? Povsem ga razumem!

Pomalem se te boji, ker stvari nenadoma jemlješ tako resno, potem ko si mu na svojo pobudo (ti si predlagala novo srečanje, ker se on ni tri mesece oglasil) zelo hitro (neresno?) dala vse, kar je hotel od tebe že na tretjem srečanju in sicer kar v poslovnem prostoru. Oprosti, ampak ne verjamem ti, da te je presenetilo spoznanje, da je poročen oziroma, da ima ženo. Navsezadnje je med prvim srečanjem omenil, da ima dva polnoletna otroka, s čemer ti je dal iztočnico za vprašanje o njuni materi. Nezvest poročen moški, ki osvaja drugo žensko, nerad, vsaj na začetku omenja svojo ženo. Že zato, ker nekatere ženske pač ne spijo s poročenimi moškimi … Tudi ti je nisi želela omeniti, a ne?

pisarna
pisarna FOTO:

Ob čaju in vinu sta klepetala štiri ure. Če bi želela vedeti ali ima ženo ali ne oziroma ali je poročen ali ne, si imela veliko priložnosti in časa za to, da vprašaš. Pa raje nisi, ker si nisi hotela delati slabe vesti in ker si si preveč želela tega moškega (na delu je bila kemija, na njegovi verjetno vsaj delno zaigrana, saj je očitno prekaljen zapeljivec). S tem seveda ni nič narobe. Ne kritiziram te in ne obsojam te, ni pa mi všeč sprenevedanje…

Tip te je izjemno privlačil, in si šla z njim v posteljo oziroma v poslovni prostor in 'se dala dol’ z njim. Pa še super je bilo. Takrat nisi “komplicirala”, čeprav ti je bilo gotovo jasno, da je poročen, zdaj pa… kompliciraš. Zakaj? Dvomim, da si pričakovala, da je srečno ločen ali samski in da te bo na naslednjem srečanju zasnubil, a ne? Ne bi rekel, da te je izigral in ni se ti potrebno počutiti razvrednotene … Dva odrasla človeka sta, ki vaju je zbližala kemija (in njegova rutina) in sta naredila to, kar je najbolj naravno za moškega in žensko, ki sta si všeč. Vse, kar se je zgodilo po tistem, ko si jasno pokazala in povedala, da ti ni prav, da ima ženo, je zelo logično: poročeni moški ne marajo komplikacij, se jih bojijo in od njih bežijo. Posebno, če se stvari zakomplicirajo (postanejo tako resne) tako zgodaj: že po prvem seksu, ki ga (še) ne moreš pozabiti, ker ti “je v intimi tako zelo ustrezal”… Močno dvomim, da ga boš prepričala v novo prijateljsko srečanje in morebitno nadaljevanje … intime.

On je pri tebi že dobil vse, kar je želel, “prijateljskega” srečanja pa se brani in boji zato, ker ve, da ga boš poskušala zapeljati, ali/in da utegne tudi njega zamikati repriza seksa, ki bi mu sledile še večje “komplikacije”. Najbolje zate je, da ga čim hitreje pozabiš. Več sreče prihodnjič.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 306