Moskisvet.com
Manties - 5

Brane, pomagaj

Ima dekle, a želi si transseksualca

Brane Kastelic
18. 11. 2015 08.18
6

Brane, NA POMOČ, kaj se dogaja ... Imam punco, seks z njo je dober, raznolik, je odprta za eksperimente, prakticirava tudi analni seks (njej), uporabljava pripomočke, seksi perilo. Zadeva je taka: pred leti sem imel izkušnjo s transeksualcem v tujini (izjemen ženski izgled, lepe joške, rit brez celulita, pač če ne bi mel tiča, bi bil ženska:):)) Brez skrbi, seks je bil zaščiten! Seks z "njo" je bil fenomenalen, prvotna ideja je bila z moje strani aktivna, z njene pasivna, ampak kmalu je prišlo do zamenjave, da je stopila v aktivno vlogo, kar mi je bilo, proti mojemu prepričanju, prekleto všeč. Nikoli v življenju nisem pomislil, da ti s tičem v rit TAKO dobro pride. Moj problem je, da kar naprej iščem transeksualce pri nas, ne morem nehati misliti na to izkušnjo, gledam posnetke in trannyje v tujini. Povej mi, kaj naj naredim.

Pozdravljen!

Kaj naj narediš? Tri možnosti imaš.

Manties - 5
Manties - 5 FOTO: Instagram

Ena je ta, da ne narediš nič oziroma da še naprej uživaš raznolik seks s svojo očito nad seksom zelo navdušeno punco in še naprej samo fantaziraš o tej izkušnji s tem sanjskim transeksulcem iz tujine in gledaš posnetke.

Druga je ta, da ji – sam presodi, kako bi se odzvala tvoja punca, o kateri praviš, da je odprta za eksperimente – podariš enega izmed tistih dildov s pasov in poskusiš z njo podoživeti/podoživljati izkušnjo s transeksualcem, ki je ne moreš pozabiti. Misliš, da bi punca bila za to? Nekatere to rade poskusijo. Kako bi se odzvala na to, če bi ji prej razkril to staro nepozabno izkušnjo, o kateri domnevam, da se je zgodilo preden si spoznal njo? Bi ti bila bolj pripravljena ustreči, če bi ji prej povedal, da si jo želiš podoživeti z njo in bi potem skupaj nabavila pripomoček?

Tretja možnost je seveda, da najdeš to, kar iščeš: transeksualca. Domnevam, da to ne bi smel biti problem, če bi se zares potrudil, a ne? To bi seveda pomenilo, da si punco prevaral. Odločiti se boš moral sam.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497