Moskisvet.com
seks

Brane, pomagaj

Kaj se dogaja za vrati spalnice slovenskega para?!

Brane Kastelic
26. 01. 2015 15.02
38

Pozdravljen, Brane! Naj nekje začnem tako, da bo imelo rep in glavo ... Imam vse, kar sem želel v življenju: dva otroka, hišo, ženo, službo in prave prijatelje. S partnerko sva skupaj 8 let in vse med nama super. Zadnjih nekaj let sva po prebiranju forumov in seveda tvojih nasvetov zašla v bolj kompleksne erotične stvari ... Kaj to pomeni? Za začetek sva šla v savno s parom in skupaj smo pristali med rjuhami. Nismo se menjali – ker sva oba tipa pač prehitro odnehala, če razumeš. In tako smo se nekajkrat dobili in se nismo menjali. Vedno skupaj bili. Par je potem odšel na študij v tujino in se vse prekinilo … Kasneje, po večmesečnem premoru in pogovorih, sva se odločila, da bi rada še in več. Za začetek je ona želela z njo (žensko) poskusiti ... In ja, hitro sva našla eno, ki nama je bila obema OK, s tem da jaz kot opazovalec (da ne bo ljubosumja), onidve pa … No, bil je nor večer. Kot je povedala, tako še ni uživala. Mene to, da je uživala z drugo ... brez da sem seksal - sem doživel skoraj orgazem. Tako sem predlagal, da bi počasi mogoče poskusila s kakšnim tipom. Mene je že pogovor o tem tako 'zrajcal', da sem jo skoraj posilil … Iskala sva tipa, ki bo nama OK, no, predvsem njej, in tudi to sva takoj našla ... Uživala je, da ne znam opisati. Jaz, jaz sem bil vedno tisti, ki je gledal. Opazovalec. Cuckold bi rekel. In dobivala sva se z enim stalnim kakšne dve leti, vmes je imela še kakšne avanturice s kakšnimi, ki jih je naključno izbrala … Vmes je ona sama šla nekajkrat s tipom, in ni mogla povedati, kako uživa ... Sedaj pa je na lepem rekla, da vse to zaradi mene. Da ona ne bi nikoli šla z drugim. In da ji ni do tega. Da noče. Da silim. Da ji nikoli ni bilo do tega. Iskreno, totalno sem razočaran. Ne razočaran, ker rekla, da sem jaz želel. Razočaran, ker tak odziv, in ker tako nenadoma. Jaz nikoli nisem silil. Vse je bilo med pogovorom. In vse skupni dogovor. Najprej moja želja. Kasneje njena, na koncu sva vedno oba rekla, da bi rada spet … Naj povem, da se doma ni nič spremenilo. V službi nič. Ni se zaljubila v drugega. Ostalo je vse enako … Jaz osebno nisem nekakšen top 'jebač'. Nisem tisti, ki se bi hvalil, da vse podre ali pa da ima maratonske sekse, po eno uro. Ponavadi, ko mi pride, rabim kakšno uro, dve, da pridem nazaj v akcijo … Tudi sedaj, ko se tega ne greva, seksava enkrat mesečno - če. Prej sva večkrat, ali pa je bila vsaj drugje potešena. Povej mi, kaj naj naredim? Rad bi tisto, pokvarjeno partnerko nazaj … Hvala za pomoč.

Trojček seks
Trojček seks FOTO: iStockphoto

Pozdravljen, Goran!

Tvoja zgodba ima rep in glavo. S seksom in erotičnim življenjem je, vsaj po mojem, tako, da so nekateri povsem ali celo zadovolj(e)ni tudi, če vse življenje seksajo vedno samo v postelji, vedno samo v dveh do treh položajih in morda celo vedno istega dne ob istem času. Če to oba osrečuje, ni s tem čisto nič narobe. Nekateri pa potrebujejo več, ali kot praviš ti, bolj “kompleksno” seksualno in erotično življenje. Spet velja: če se pri tem ujameta in oba zadovoljujejo iste reči, ni problema.

Problemi se pojavijo, če so “izvenstandardne” želje različne. Problem bolj kompleksnega seksualnega in erotičnega življenja je tudi v tem, da se apetiti povečujejo, in, seveda, v tem, da se je potem, ko ga enkrat nekaj časa živiš, zelo težko vrniti v bolj “standardno” seksualno in erotično življenje. Vajino preteklo seksualno in erotično življenje je veliko bolj “kompleksno” kot je življenje velike večine parov, čeprav sta skupaj šele osem let: seks (sicer brez menjavanja partnerjev) v kvartetu in trojčki, najprej z žensko, potem z moškimi, pa njene “solistične” avanture. Predvsem pa tvoja vloga, kot si sam omenil, “cuckolda”, ki se mi zdi pri vsem skupaj ključna.

trojček - 2
trojček - 2 FOTO:
Če morda drugi bralci ne veste, kaj je to cuckold: to so, poenostavljeno rečeno, možje, ki seksualno uživajo, ko ženo opazujejo pri seksu z drugimi moškimi, posebno z alfa superljubimci (po možnosti s čim večjimi penisi). Pogosto so to možje, ki zaradi določenega razloga (zelo majhen, mikro penis, prezgodnji izliv, impotenca …) svojih žena niso sposobni seksualno zadovoljiti. To očitno ni tvoj problem ... Praviš sicer, da nisi “neki top jebač”, a po tem, kar si napisal o sebi, ni na tem področju s teboj nič narobe. Velika večina moških ne more seksati eno uro skupaj (mimogrede, tudi večini žensk se ne da seksati eno uro skupaj). Mnogim se – odvisno tudi od let, in partnerice (pri novih se pač dogaja hitreje) – se v drugo dvigne hitreje kot tebi (po uri, dveh), a mnogim se tudi počasneje. Tudi veliko počasneje.

Skratka: pri tebi ne gre za posledico tvoje osebne seksualne neustreznosti, cuckload si zato, ker pri tem seksualno uživaš. Razumem te, da si razočaran, ker te je žena nenadoma “oropala” tega užitka, ne razumem pa tega, da ji ne verjameš tega, da je, vsaj na začetku, pristala na bolj “kompleksno” seksualnost zato, da bi ustregla tebi (če sem prav razumel, je pobuda vedno prihajala s tvoje strani). Razumem tudi to, da je najprej uživala z drugimi moškimi, posebno če so bili dobri ljubimci (če ima zelo rada seks in je lahko brez slabe vesti, ker si to ti predlagal, seksala z drugim moškimi, je to precej logično), kot razumem tudi to, da jo je nenadoma minilo, ker to ni bila “njena stvar” …

Glej, verjamem ti, da je nisi silil v to, da bi seksala z drugim, vendar premagaj svoje “totalno razočaranje” in ne obremenjuj ne sebe ne nje s tem, kar je bilo, in zakaj je bilo, kar je bilo, in ne dramatiziraj njenih besed o tem (da ona ne bi nikoli šla z drugim, da ji ni do tega, da noče, da ji nikoli ni bilo do tega). Očitno jo je, vsaj začasno minilo to veselje. Pa ne samo zato, ker to ni bila “njena stvar”, ampak tudi zato, ker se morda zavestno, morda podzavestno boji, da bi vajina bolj kompleksna spolnost ogrozila to, kar imata: tudi ona zelo verjetno misli podobno kot ti, da ima vse, kar si je želela v življenju (družino oziroma dva otroka, hišo in vse ostalo, kar si naštel). Daj času in njej čas in “prostor” in se veseli tega, da nič od tega, kar se je dogajalo, ni spodneslo ali odneslo tega, kar imata, in tega, da se ni v nobenega od teh moških zaljubila. Omogoči ji, daj ji čas, da ti bo sama predlagala obnovitev “kompleksnejših” zadev v vajinem spolnem življenju, in spet postala “pokvarjena” partnerka, ki jo želiš nazaj … Če je vse to počela tudi zaradi sebe, ji bo verjetno prejkoslej začelo manjkati. To, kar mi kljub glavi in repu v tvoji zgodbi manjka je, kako je bilo v vajini spolnosti prva leta vajinega zakona in ali si bil že prej “opazovalec” … Praviš, da zdaj seksata enkrat na mesec – če.

Zaradi koga? Zaradi tebe? Ali zaradi nje? Ali zaradi … obeh? Dober začetek za obnavljanje njene “pokvarjenosti” bi bila večja kvantiteta in popestritev vajinega seksa. Če je bil na začetku vajin seks (brez dodatnih partnerjev) bolj “pokvarjen” se vrnita h koreninam. Kako sta kaj “opremljena” s seks igračkami? Bi ti opazovalski užitek, ki ga pogrešaš, lahko vsaj delno nadomestila, uporaba kakšnega dilda, s katerim bi jo “pokvarjal”? Kako bi se odzvala ona? Gledata porniče? Kdaj seksata med ogledom porničev s primerno vsebino, ki bi tebi in njej povečala seks apetit? Poleg tega lahko sam narediš veliko za to, da bi bil če že ne “top jebač”, pa vsaj ljubimec, s katerim bi si želela seksati več kot enkrat na mesec. Upam, da bosta “poštimala” zadeve: tako ali drugače.

trojček - 1
trojček - 1 FOTO:
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376