Moskisvet.com
moški gleda pornič

Brane, pomagaj

Gleda porniče, nato pa med seksom ...

Brane Kastelic
09. 03. 2015 08.20
7

Pozdravljen, Brane! Prosim te, da mi pomagaš, čisto sem že obupana. S fantom sva pol leta v razmerju, on zelo rad gleda porniče (jaz tudi). V slabo voljo me spravi to, da ko pridem k njemu in grem gledat, kaj je gledal, vidim, da gleda porniče s takšnimi puncami, ki niti malo ne spominjajo na mene. Jaz sem bolj močnejše postave, on pa gleda samo takšne s perfektnimi postavami. Večkrat se spreva zaradi tega, ker mu jaz rečem, da če gleda take porniče, potem ga očitno vzburjajo takšne punce ali kako se lahko potem samozadovoljuje ob njih? On pa vedno, da je to samo tak kliknil, da je njemu moja postava super (on pa gleda same suhe). Problem je tudi to, da je gledal članke kot so: kako osvojiti katerokoli punco, in je rekel, da je to gledal, ker hoče vsak dan znova osvojiti mene, ampak mislim, da bi potem gledal kako vsak dan znova osvojiti svojo punco in ne kako osvojiti katerokoli! Seks je drugače super, ampak mi zbije voljo do njega, s tem, da jaz hočem, da me gleda med seksom, on pa gleda v zrak ali pa ima zaprte oči (zato imam vedno v mislih to, da si misli zdaj, kako z neko drugo seksa). Prosim odgovori mi, saj bolj veš, kakšni ste moški. Hvala!

Pozdravljena! Kakšni smo moški!? Taki že ne kot je tale tvoj tip. Vsaj večina (upam). Ne vem koliko ga imaš kaj rada, vendar se ne oziraje se na količino tvoje ljubezni sprašujem, ali si jo zasluži. Mislim, da si je ne. Manj zato gleda porniče s puncami, ki imajo perfektne postave in take, ki ne spominjajo nate. To bi še nekako lahko sprejel kot… normalno, čeprav me moti to, da to počne po samo šestih mesecih vajine zveze in ob punci, ki se očitno ne brani seksa, in to počne sam, čeprav tudi punca rada gleda porniče.

Moti me tudi to, da ne zabriše sledov svojega “gledanja” (ne zna/se mu ne da/namerno?). Predvsem pa je lažnivec.

“Najboljša” laž je ta, da bere članke o tem kako osvojiti katero koli punco zato, da bi lahko vsak dan znova osvojil tebe. Če ne bi bilo žalostno, bi lahko bilo smešno to, kar je prijavil, saj te ali zafrkava ali pa te nima za kdo ve kako pametno.

In med seksom gleda v zrak ali ima zaprte oči, čeprav bi ti rada, da bi te gledal in čeprav trdi, da mu je tvoja postava super? Po vsem, kar si povedala, ga imam močno na sumu, da je s teboj samo začasno in samo zaradi seksa. So tudi taki moški. In ni jih tako malo. Te ponosno predstavlja vsem okrog vaju kot svojo punco? Po vsem, kar si povedala nekako dvomim...

Ne bodi obupana, ampak razmišljaj o novem fantu. Takem, ki med seksom s teboj ne bo gledal v zrak ali mižal in te ne bo vedno znova osvajal s pomočjo člankov o tem kako osvojiti katero koli dekle, ampak z ljubeznijo in… tako naprej. Na kratko takem, ki te bo res imel rad. Upam, da ga boš hitro prebolela.

predigra
predigra FOTO: Profimedia
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376