Moskisvet.com
seks v troje

Brane, pomagaj

Dvakrat na mesec ji je premalo, zato ...

Brane Kastelic
29. 11. 2016 13.19
36

Živjo, Brane. Naj najprej pohvalim tvojo rubriko, ker je res totalno kul. Naj na hitro opišem situacijo, in sicer je stvar sledeča. 6 let in skoraj 4 mesece sem že v zvezi s fantom, ki je 5 let starejši od mene (jaz 23, on 28), 5 let in pol pa že živiva skupaj. Ko sva se spoznala, je bil zelo zainteresiran za seks, ko pa sem se vselila k njemu, je to nekako izginilo. Včasih tudi po 4 mesece ni bilo ne duha ne sluha o užitkih med rjuhami. Čeprav se je to, odkar živiva v hiši na samem, spremenilo, ampak se mi zdi, da je še vedno premalo (1x do 2x na mesec). Problem pa nastane pri dveh stvareh. Prvič: oralnega seksa mi sploh ne nudi in sploh ne vem, kaj ga tako odvrača od tega, čeprav pri meni spodaj vladata "red" in higiena. Druga stvar je ta, da sem ga že 2x prevarala s svojim bivšim (naj omenim, da sem pred sedanjim parterjem imela samo enega), ki pa je od mene starejši 8 let. A ve, kako se stvarem streže. Seks z njim je dobesedno vrhunski. V glavnem, ve, kako zadovoljiti žensko. In pri vsem tem nimam (ne vem, zakaj ne) niti kančka slabe vesti. Naj omenim, da mi bivši zelo veliko pomeni. Prosim te za kakršen koli nasvet glede vsega skupaj. Uživaj! Zbegana

seks v troje
seks v troje FOTO: iStockphoto

Živjo, Zbegana! Povsem ti verjamem, da ti je enkrat do dvakrat na mesec premalo. In se čudim, da je tvojemu fantu dovolj (da o »škandaloznih« štirimesečnih abstinencah niti ne govorim). Pri vajinih letih bi bilo veliko bolj »normalno«, da bi enkrat do dvakrat na … dan. Obenem ti povsem verjamem, da nimaš niti kančka slabe vesti, ker si dvakrat (samo?) spala s svojim bivšim. Niti kančka slabe vesti nimaš delno zato, ker ne gre za nekega novega moškega, ampak bivšega, s katerim si že spala v preteklosti, delno zato, ker ob sedanjem fantu v bistvu trpiš kronično pomanjkanje (že pet let in pol) seksa in ker si jezna, užaljena, razočarana in delno zato, ker tvoj bivši, kot si napisala, »ve, kako se stvarem streže« in je zato »seks z njim dobesedno vrhunski«. Za piko na i si dodala, da »v glavnem ve, kako žensko zadovoljiti«. Je to samo pohvala bivšega ali, kot se mi zdi, tudi kritika sedanjega fanta? Mislim, da si precej jasno namignila, da pri tvojem sedanjem fantu ni problem samo kvantiteta, ampak tudi kvaliteta. Pomemben del kvalitete je tudi oralni seks, ki ti ga sedanji fant, kot si napisala, »sploh ne nudi, čeprav pri tebi »spodaj vladata red in higiena«. To je neolikano, nekavalirsko, nesprejemljivo, nerazumno in nerazumljivo. Nikoli nisem mogel razumeti, kako se lahko moški brani te poslastice, najslastnejšega dela predigre, med katero ima obenem razgled bližnje vrste na lepote ženskega mednožja. Ne vem, ali si sama opazila še eno pomembno razliko v tvojem odnosu do bivšega in sedanjega fanta: o bivšem si napisala, da ti »fuul veliko pomeni«, o sedanjem čisto nič podobnega. To, da ti bivši fant po najmanj šestih letih in štirih mesecih (kolikor traja tvoje sedanje razmerje) še fuul veliko pomeni, mi pove, da ga nikoli nisi zares prebolela. Pa tudi, da se nista razšla na tvojo, ampak na njegovo pobudo. Veliko žensk razmeroma dolgo ne pozabi prvega fanta – razdevičevalca. Posebno, če je bil seks z njim vrhunski. Zlasti, če mu naslednik(i) med rjuhami ne seže(jo) do kolen. Po več kot šestih letih jih vseeno velika večina pozabi in preboli. Kaj bi rekla zase? Si skočila (dvakrat) v posteljo z njim samo zaradi seksa? Če bi se v živo pogovarjal s teboj, bi te najprej vprašal, kaj bi odgovorila bivšemu, če bi ti ta predlagal, da obnovita razmerje? Če bi bila takoj, brez pomišljanja za, to pomeni, da nima nobenega smisla vztrajati v zvezi s sedanjim fantom. Tudi če te obnovitev prve zveze ne zanima in misliš, da si se vrnila med rjuhe z bivšim samo zaradi seksa (ker je »dobesedno vrhunski«), se moraš vprašati, zakaj vztrajaš v sedanji zvezi kljub temu, da si zelo nezadovoljna s seksualnim življenjem že več kot pet let? Od zelo iskrenih odgovorov na to vprašanje, s katerimi boš odpravila zbeganost, bo odvisno, kaj boš naredila. Srečno in najlepša hvala za pohvalne besede na začetku.

KOMENTARJI (36)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470