Moskisvet.com
moški fotografira svojega korenjaka

Brane, pomagaj

Fant ga rad pošilja naokrog, ona pa ...

Brane Kastelic
24. 02. 2017 08.59
13

Pozdravljen! Nate se obračam, ker sama ne vem, kaj je sploh rešitev moje težave, če sploh je. S sedanjim fantom sva se spoznala pred slabimi tremi leti. Poznala sva se na videz, družabno omrežje pa naju je nekako povezalo. Na začetku je bilo seveda vse lepo, rožnato ... Nato pa so začele padati opazke na mojo telesno težo (takrat sem bila res močnejše postave). Kljub vsemu sem zanosila, spolni odnosi so bili takrat še redni. Po osmih tednih sem imela spontani splav. Malo po vsem tem sva prenovila staro hišo, se vselila in na svojem zaživela. Potem pa sem ga dobila prvič, da je pošiljal svojega "korenjaka" po MMS sporočilu drugi ženski. Seveda sva se skregala, on je trdil, da tega ne bo nikoli več naredil in seveda sem verjela. Minilo je nekaj časa, ko sem ga dobila še drugič, tretjič ... Zadnje čase si je dopisoval s sodelavkami take "poredne" stvari. Vedno je trdil, da je to zadnjič. Kljub vsemu mi je vedno izkazoval ljubezen, pozornost ... V zadnjem letu in pol sem izgubila 27 kg, postala športnica, kot sem bila že pred leti, ampak težave so se samo še poglobile. Ravno pred kratkim sva imela pogovor oziroma sem bolj jaz imela govor, ker nisva seksala že dva meseca. Seveda je on redno na pornografskih spletnih straneh, ampak to ne bi bila težava, če ne bi bili najini odnosi tako katastrofalni. Sam mi priznava, da se rajši sam zadovolji, kot da ima spolni odnos z mano. Menda sem mu sedaj všeč, privlačna in vse, ampak še sam ne ve, zakaj ne more z mano seksati. Čisto sem obupana, vse ima pod geslom (telefon, Facebook ... ) in gesla redno spreminja. Prosim, pomagaj mi.

moški fotografira svojega korenjaka
moški fotografira svojega korenjaka FOTO: iStockphoto

Pozdravljena! Ko sem bil zadnjič v Sloveniji, nisem opazil, da bi bil tale tvoj fant edini moški v Sloveniji. Upam, da veš, zakaj sem to napisal: zato ker ga kljub vsemu, kar počne (od razpošiljanja tako imenovanega korenjaka drugim ženskam do laganja), in česar ne počne (že dva meseca nista seksala), še vedno prenašaš, kot bi bil ne samo edini moški v Sloveniji, ampak na svetu. Če ne prej, bi mu morala pokazati vrata, ko ti je rekel, da se raje sam zadovolji, kot da ima spolni odnos s teboj. Meni se to zdi ultimativna žalitev in sramotitev ženske, s katero se ne bi smela sprijazniti nobena ženska. Ko moški reče nekaj takega ženski, to ne pomeni nič drugega, kot da si ne želi biti več s to žensko, vendar sam nima dovolj jajc, da bi prekinil razmerje, in to prepušča ženski. Ustrezi tej njegovi želji in pošlji tega rokodelca v tri krasne. Ni druge rešitve. Naj se sam zadovoljuje in kot samec razpošilja naokrog svojega korenjaka (pa tak korenjak, omejen na ročna dela!) komur koli želi. Draga bralka, vsepovsod so moški, ki imajo veliko raje spolne odnose kot ročna dela. Večina med njimi ženske spoštuje. Zagotavljam ti, da boš tega fanta ob moškem, ki bo res moški, zelo hitro pozabila. Če me kolikor toliko redno bereš, potem se verjetno spomniš mojega glavnega nasveta: imejmo taka razmerja, kakršna si želimo, ne pa takih, kakršnih si ne želimo. Srečno!

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470