Moskisvet.com
seks

Brane, pomagaj

Bralec v dilemi: Od žene prejel nenavaden predlog!

Brane Kastelic
10. 09. 2015 08.22
25

Brane, pozdravljen. Večkrat z zanimanjem preberem tvoje odgovore in se v večini tudi strinjam z njimi. Zato upam, da odgovoriš tudi na mojo dilemo, ki me precej muči. Z ženo sva skupaj 13 let, imava dva otroka, zakon je dober, veliko se pogovarjava in si poveva vse, tudi v spolnosti. Žena mi je enkrat med seksom predlagala, da si želi, da bi poskusil še s kakšno žensko. Priznati moram, da me je najprej šokirala, ampak ker si ponavadi poveva vse fantazije, me je to še bolj vzburilo, prav tako misel, da bi tudi žena poskusila z drugim (kar si tudi sama želi). Postavila sva si nekaj mej (mora biti neznanec/ka, domov se jih ne vozi ipd.) in moram priznati, da je zaradi teh fantazij seks še pogostejši in boljši. Oba pa sva nekako zadržana ko bi moralo priti do uresničitve tega in po domače povedano "nimava jajc". Sam sebe nekako presnetim vsakič, ko jo vzpodbujam, naj poskusi, po drugi strani me je pa strah kaj pa bo potem ko bo, kako bom odreagiral. Vem da dokler se to ne bo zgodilo, ne morem vedeti. Težava je v tem, da se vsakič ko pomislim na to, da bi žena seksala z drugim vzburim in me misel na to zelo vznemirja, ko pa to mine, pa pride za mano misel, da je žena seksala z drugim moškim in me prične stiskati. Ne vem namreč, kako bi to dejstvo sprejel, če ali ko se bo to res zgodilo. Tega ne jemljem kot varanje, ki ga absolutno ne podpiram, temveč kot neko popestritev spolnosti kot je rekla žena, ker je le vključeno soglasje partnerja. Tudi na vprašanje ali je kaj narobe v spolnosti, da je to sploh predlagala, sem dobil odgovor, da ne, da je super in da vedno doživi orgazem, da jo pa vznemirja misel na popestritev po toliko letih. Bojim se tega, da bi nama po kakšni taki popestritvi razpadel zakon, ki je resnično dober, česar si pa ne želim, saj se imava z ženo zelo rada. Ko takole prebiram razne forume, kjer so takšni in drugačni odgovori, skoraj povsod piše, da v večini primerov takšni "eksperimenti" vodijo v razpad zakona, kar mi pri samem premlevanju prav nič ne koristi. Ker si želim ohraniti zakon po eni strani, me pa taka popestritev po drugi strani tudi zelo mika, se obračam nate v upanju, da mi boš lahko kaj svetoval, čeprav se zavedam, da moram to v glavnem razčistiti pri sebi in z ženo. Tudi moje pisanje verjetno nima nekega zaporednega smisla, ker mi misli skačejo sem in tja in vsakič se pojavi nekaj novih vprašanj "kaj pa če...". Hvala za odgovor. Obupanec.

predigra
predigra FOTO: Profimedia

Pozdravljen, Obupanec!

Nekaj sta z ženo že dosegla še preden sta se spustila po tej za veliko večino zakonov nevarni poti… Zaradi izmenjave seksualnih fantazij je vajin seks še pogostejši in boljši. Kaj pa če… bi lepo ostala pri tem!? Pri izmenjavi fantazij?

Kako bi prenesel, če bi občevala z drugim?

Po tem, kar si napisal, sem prepričan, da se tebi ne bi izšlo. Zelo verjetno ne bi imel nobenih velikih in večjih travm po svojem seksu s kakšno drugo žensko, čeprav nikoli ne veš… Po drugi strani imam občutek, da ti ne bi kdo ve kako dobro prenesel ženinega seksa s kakšnim drugim moškim, posebno če bi bil ta fantastičen ljubimec z veličastnim ljubezenskim orodjem, nad katerim bi bila tvoje žena navdušena in bi ti razlagala podrobnosti.

seks
seks FOTO: Profimedia

Še preden se je karkoli zgodilo, te ne samo vzburja (ko sta z ženo v postelji?) ampak tudi “stiska” ob misli (izven postelje, ko si sam?) da bi tvoja žena seksala z drugim moškim… Kako bi bilo šele medtem ko bi bi vedel, da nekje seksa z drugim moškim in potem, ko bi se vrnila domov in bi ti, ker bi bi hotel, pripovedovala, kako je bilo! Ti bi hotel verjetno vedeti vse več in več. Ne samo o njenih občutkih, in samem seksu, ampak tudi o moškem, s katerim je seksala, in verjetno tudi o njegovem penisu, penisu drugega moškega, ki je bil v mednožju tvoje žene in matere tvojih dveh otrok...

Če te je ob teh zadnjih besedah zmrazilo in stistnilo, potem tole dogovorno “varanje” ni zate. Poleg tega ni bilo tvoja ideja, ali skupna ideja, ampak ideja tvoje žene, ki ti je “enkrat v postelji dejala, da si želi, da bi ti poskusil še s kakšno žensko”. Zakaj že? Aja, za popestritev vajinega seksa, o katerem tvoja žena pravi, da je super. In da vedno doživi orgazem…

Meni se zdi, da super seks, pri katerem ženska vedno doživi orgazem ne potrebuje tako nevarne popestritve kot je tvoj seks z drugo žensko ali njen seks z drugim moškim. Očitno pa je potrebna… popestritev. Vsaj zanjo.

Mislim, da se bosta morala z ženo o razlogih za njeno idejo še malo pogovoriti. Jaz vama to nevarno tako imenovano popestritev odsvetujem, ker je bolj zakonov, ki jo prenesejo, in ker imam občutek, da je ti ne bi prenesel. Imaš pa absolutno imaš prav, ko praviš, da moraš to idejo razčistiti sam pri sebi in s svojo ženo.

Mimogrede: veseli me, da me pogosto bereš in da se strinjaš z večino odgovorov. Upam, da bo tudi ta odgovor eden izmed tistih, s katerim se boš strinjal.

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 328