Moskisvet.com
umetne prsi

Brane, pomagaj

Bralec v dilemi: Kako naj se loti njenih novih prsi?!

Brane Kastelic
22. 12. 2015 08.05
26

Brane, pozdravljen. Upam, da me boš resno jemal, čeprav boš morda pomislil, da imam neresen problem ali da ga sploh nimam. Pa ga imam. Problem so nove velike prsi moje partnerice, s katero sva skupaj že pet let. Za povečavo se je odločila sama. Mene ni vprašala za mnenje. Prisežem, da se nisem nikoli pritoževal zaradi majhnosti njenih prejšnjih naravnih prsi. Nasprotno, med seksom sem se jim kar precej posvečal. Jih gnetel, božal, sesal bradavičke in tako naprej. In ji vsakič, ko me je vprašala, ali so mi dovolj velke, rekel, da so (čeprav tega nisem mislil) zame idealne velikosti. Tu in tam se je jezila name, kadar me je ujela, ko sem se zagledal v kakšno žensko z res velikimi. Zelo jo imam rad, super se imava v postelji in drugače in na misel mi ne pride, da bi jo prevaral. In to dobro ve. Rad pa pogledam. Njene nove prsi so na pogled fantastične. Prav spektakularne. Res. Ful me rajcajo, vendar ne vem, kako naj se jih lotim. Drugačne so na otip, precej trše. Nekako se bojim, da jih bom med seksom poškodoval, kaj premaknil. Tudi zato, ker je imela nekaj časa po operaciji bolečine. Kaj naj naredim? Vnaprej hvala za nasvet. Redni bralec TT.

Kaj mislite, so naravne? - 1
Kaj mislite, so naravne? - 1 FOTO: Twitter
Pozdravljen, TT!

Razumem tvoj “problem”. Že ko se moški prvič “sreča” z resno velikimi naravnimi prsmi, se lahko zgodi dvoje: ali ne ve, kaj bi z njimi, ali pa se jim tako zelo posveti, da (skoraj) pozabi na vse drugo. Odvisno od moškega in njegovega odnosa do resno velikih prsi. Velika večina jih zelo rada pogleda in pokomentira, a v resnici (beri: v postelji) ima veliko raje zmerno velikost, ker se je z njimi veliko lažje in veliko bolj zabavno ukvarjati. Ko se moški prvič “sreča” z umetno povečanimi prsmi, ima prav tako “problem”, zlasti če ima veliko izkušenj z naravnimi prsmi in je nanje in njihovo gibčnost zelo navezan.

Ker so dejansko kljub vsemu napredku lepotne kirurgije drugačne: veliko bolj pokončne, veliko bolj statične/manj mobilne (ni tistega naravnega nihanja, tresenja in poskakovanja, ki ga imajo mnogi moški radi, posebno ko so spodaj) in, ja, trše. Veliko je odvisno od ustvarjalnosti “avtorja” (kirurga) in vsadkov.

Medtem ko so naravne prsi zelo različne, so si umetno povečane zelo podobne. Ti sicer praviš, da se je tvoja partnerica za povečavo odločila sama, ne da bi te vprašala za mnenje … Pa ni bilo čisto tako, a ne? Tvoje “mnenje” je očitno velikokrat “ujela”, ko si se zagledal v kakšno žensko z res velikimi. Čeprav si njej govoril, da so njene zate idealne velikosti!? Ženska se v trenutkih, ko svojega tipa ujame, zijočega v prsi, ki so veliko večje od njenih, ali v žensko zadnjico, ki je veliko lepše oblikovana od njene, ali v noge, ki so veliko daljše od njenih, ne počuti dobro, verjemi. Počuti se približno tako 'dobro', kot se moški, če se njegova draga zagleda v moškega, ki ima med nogama navidez veliko večji “grešni kupček” (čeprav ta ne pomeni, da se iz njega izvali kaj večje ljubezensko orodje). Skoraj vsi moški radi pogledajo za kakšno drugo “dobro bejbo”. Pri tem je ključna diskretnost.

umetne prsi
umetne prsi FOTO: iStockphoto

Poglej (če res “moraš”, vpričo nje) tako, da te tvoja ne vidi - zelo preprosto pravilo! A pustimo vse to. Kar je, je. Tebe zanima, kako se lotiti novih navidez fantastičnih in spektakularnih prsi svoje drage. Povsem enako kot prejšnjih naravnih. Zadnje, česar si želiš, je, da bi tvoja draga obžalovala povečanje, za katerega se je vsaj delno odločila tudi zaradi tebe. Z drugimi besedami: uživaj jih z očmi, rokami, ustnicami, jezikom …

Eno opozorilo: če je imela operacijo nedavno, malce previdnosti ni odveč. Predvsem svojo drago, potem ko boš z besedami pokazal navdušenje nad prsmi, vprašaj, ali jo še kaj boli (po približno osmih tednih bi moralo biti vse v redu). Če je ne, pozabi na spremembo, ki se je boš hitro navadil, in veselo na … delo. Tako ko si želiš ti in predvsem tako, kot si želi ona. Brez skrbi, ne boš jih poškodoval in ničesar ne boš premaknil. Uživaj(ta)!

silikonski vsadek
silikonski vsadek FOTO: Reuters

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497